Επέστρεψε στην τηλεόραση ο Μικρούτσικος: Τι λέει για Παπανδρέου και Πάτρα και για τη Γεννηματά που ήταν στο διπλανό δωμάτιο του νοσοκομείου

    Ημερομηνία:

    Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε σήμερα στην τηλεόραση, έπειτα από την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Οι συνεργάτες του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και ειδικά η Κατερίνα Καινούργιου, τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και ο παρουσιαστής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο.

    “Έπαθα τρία είδη σηψαιμίας, όλες τις ‘μεταλλάξεις’. Μπήκα στην εντατική και με διασωλήνωσαν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα» υποστήριξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αποκάλυψε πως η ζωή του κινδύνεψε για δύο φορές και αν δεν ήταν μέσα στο νοσοκομείο για να τον συνεφέρουν οι γιατροί, θα είχε φύγει από τη ζωή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προσωπικός Αριθμός: Ξεκίνησε η χορήγησή του από ΚΕΠ και προξενεία

    Την δυνατότητα να εκδώσουν Προσωπικό Αριθμό μέσω των ΚΕΠ...

    Ο Λιονέλ Μέσι έγινε 38 ετών και η Αντονέλα του ετοίμασε απίθανη τούρτα: «Χρόνια πολλά, γκρινιάρη γεράκο»

    Ο Λιονέλ Μέσι έκλεισε σήμερα (24/6/2025) τα 38 χρόνια ζωής, με...

    Πάτρα: 10η ημέρα απεργίας των ναυτεργατών και συνεχίζουν – Σοβαρό το πρόβλημα στο Λιμάνι

    Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Έπειτα από πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 25/6/2025

    14:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2025 Μαγιόρκα...