ΠΑΤΡΑ: Δύσκολες ώρες για 4χρονο κοριτσάκι στο Ρίο! Αστυνομικός ο πατέρας του

    Ημερομηνία:

    Σε δύσκολη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, το 4χρονο κοριτσάκι από τον Πύργο που πάσχει από μυοκαρδίτιδα.

    Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και κατευθείαν διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες   το παιδί κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε και σε μοριακό έλεγχο (PCR) για τον κορονοϊό, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

    Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται όλη η ομάδα της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ υπό τον Ανδρέα Ηλιάδη, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της μεταφοράς του παδιού σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών. Ο πατέρας του παιδιού ειναι αστυνοιμικός και στο πλευρο του βρίσκονται συνάδελφοι, φιλοι κιαι συγγενεις.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έκκληση Φωκίωνα Ζαΐμη για επαναλειτουργία της ΕΒΟ Αιγίου -Παρόντες Τσιόδρας, Φωτήλας και πλήθος στελεχών της Ν.Δ.

    Αίσθηση προκάλεσε η επισήμανση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα...

    Την Παρασκευή  28 Φεβρουαρίου, όλα τα  ΚΕΠ του Δήμου Πατρέων  θα παραμείνουν κλειστά

    Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται...

    Ο Φωκίων Ζαΐμης στη συνάντηση για το έργο ENSURE για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

     Η κατακόρυφη αύξηση των επικίνδυνων συμβάντων, για μια σειρά...
    Best Shop