Πρεμιέρα για το «Sex and the city» – Νεκρός ο Mr Big

    Ημερομηνία:

    Με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο άρχισαν οι νέες τηλεοπτικές περιπέτειες των γυναικών του «Sex and the city».

    Το πρώτο κιόλας επεισόδιο «And just like that», που προβλήθηκε χθες, σόκαρε τους τηλεθεατές με τον… θάνατο κορυφαίου πρωταγωνιστή της αρχικής σειράς, κάνοντας την προειδοποίηση για τεράστιο «spoiler» επιβεβλημένη.

    undefined 254507707 560052578629643 5115772092707096501 n

    Αυτό που συνέβη, σύμφωνα και με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είναι ότι η Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) βυθίζεται στο απόλυτο πένθος, καθώς πεθαίνει ο… Mr Big. Ο ηθοποιός, που υποδύεται ο Κρις Νοθ, παθαίνει έμφραγμα, ενώ εξασκείται, με μεγάλη ένταση, με στατικό ποδήλατο στο σπίτι.

    Ο Mr Big πιάνει το χέρι του ενώ πέφτει στο δάπεδο και, παρόλο που η Κάρι σπεύδει στο πλευρό του, δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να του σώσει τη ζωή. Στη νέα σειρά μπορεί να μην εμφανίζεται η Σαμάνθα (Κιμ Κατράλ), ωστόσο η Σάρλοτ (Κριστίν Ντέιβις) και η Μιράντα (Σίνθια Νίξον) καλύπτουν επάξια το κενό στο πλευρό της Κάρι.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το παλιό αμαξοποιείο που έφτιαχνε τα αμαξώματα επιφανών Ελλήνων – ΦΩΤΟ

    Τα αμαξώματα των πρώτων αυτοκινήτων ήταν κατασκευασμένα από ξύλο....

    Κρήτη: Στο νοσοκομείο ιερέας μετά την περιφορά του Επιταφίου

    Ο ιερέας κατά τη διάρκεια του Επιταφίου Θρήνου στο Ιερό Ναό...

    ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΛΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: Φωτιές και… κλοπές

    Κάθε τρεις και λίγο η Αστυνομία και η Πυροσβεστική...

    ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα Προσφυγικά

    Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα πλαίσια της συνολικής ανάπλασης στην ...