Κυπαρισσία: Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του Ρουμάνου- Kατηγορήθηκε για την «τσιμεντωμένη»

    Ημερομηνία:

    Ο 39χρονος Ρουμάνος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του, στις φυλακές Ναυπλίου, με την αυτοκτονία του, να προκαλεί ήδη αντιδράσεις. Τι λέει στενή συγγενής της 42χρονης και τι αναφέρει η δικηγόρος των συγγενών της άτυχης καθαρίστριας που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην Κυπαρισσία.

    Ο Ρουμάνος αυτόχειρας πήρε κανονικά μέρος στην πρωινή καταμέτρηση στις φυλακές Ναυπλίου και στη συνέχεια επέστρεψε στο κελί του. Ήταν 10.30 όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον είδαν ζωντανό, χωρίς να παρατηρήσουν κάτι στη συμπεριφορά του. Δύο ώρες μετά, τον βρήκαν νεκρό στο κελί του. Είχε ανοίξει τη βρύση και είχε αυτοκτονήσει με ένα σεντόνι. Αμέσως σήμανε συναγερμός και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοκτονία.

    Η Μιχαέλα Τάνια Μπόρος, ξαδέλφη της Μόνικα Γκιους, ανέφερε: «Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που μόλις έμαθα. Δεν χαίρομαι καθόλου. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έκανε. Έπρεπε να είχε μιλήσει κάπου. Έμαθα ότι το κλίμα στη φυλακή ήταν πολύ κακό για αυτόν και πολλοί ήταν εναντίον του. Λένε ότι είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις. Εγώ θα ήθελα να είχε αναγνωρίσει το κακό που έκανε. Να είχε το θάρρος και τη δύναμη να το παραδεχτεί και να το ομολογήσει. Η πιο εύκολη λύση για τον ίδιο ήταν να βάλει τέλος στη ζωή του. Ήξερε ότι όλα ήταν εναντίον του και δεν άντεξε. Πραγματικά λυπάμαι πολύ».

    Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος των συγγενών της αδικοχαμένης καθαρίστριας ανέφερε: «Στην Ελλάδα έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια η θανατική ποινή. Δεν θα ζητούσαμε ποτέ αυτός ο άνθρωπος να τιμωρηθεί με αυτόν τον τρόπο για το έγκλημα που διέπραξε. Ανώτερο όριο ποινής για ένα τέτοιο έγκλημα είναι η ισόβια ποινή κάθειρξης και αυτό θα ζητούσαμε. Όμως φαίνεται πως υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που οδηγεί το μυαλό ενός τέτοιου εγκληματία σε τύψεις και τον τιμωρεί να βλέπει μπροστά του τις εικόνες φρίκης που ο ίδιος προκάλεσε. Ας αναπαυθεί η ψυχή του».

    Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Το χρονικό
    Η 42χρονη είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο και την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του. Ο 39χρονος που παραδόθηκε στην Ολλανδία και εκδόθηκε στην Ελλάδα, είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως εξαφάνιση από την ξαδέρφη της στις 24/05/21.

    Η 42χρονη είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο και την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του. Ο 39χρονος που παραδόθηκε στην Ολλανδία και εκδόθηκε στην Ελλάδα, είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως εξαφάνιση από την ξαδέρφη της στις 24/05/21.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παράνομα φυτοφάρμακα στην Ελλάδα: Πώς εισάγονται, πού κυκλοφορούν και ποιοι τα χρησιμοποιούν

    Παράνομα και επικίνδυνα γεωργικά φάρμακα κατακλύζουν την Ελλάδα και την Ευρώπη,...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Ο Δημήτρης παντρεύτηκε την Αναστασία του

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%8d%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd/

    Έκρηξη σε ταβέρνα – Δύο τραυματίες με εγκαύματα στο νοσοκομείο

    Έκρηξη σημειώθηκε σε ταβέρνα στην οδό Πάρνωνος στο Μαρούσι,...

    Εστιατόρια και καταστήματα: Πώς θα λειτουργούν με το νέο ωράριο εργασίας

    Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα εργαζομένων και επιχειρήσεων φέρνει η ευελιξία στο ωράριο που...