Τουρκία: Σκηνές… απείρου κάλλους στη Βουλή για την ακρίβεια – Γέμισε πορτοκάλια, αυγά και… πάνες για μωρά

Ημερομηνία:

Η Τουρκία βρίσκεται στα… σχοινιά καθώς η λίρα συνεχίζει να κατρακυλά, ενώ η ακρίβεια «καλπάζει».

Βουλευτές της αντιπολίτευσης έφτασαν στο σημείο να μετατρέψουν τη Βουλή της γείτονος σε… σούπερ μάρκετ για να καταδείξουν την ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πήγαν στη Βουλή πορτοκάλια, φακές και ψωμί. Βουλευτής δήλωσε ότι οι μαμάδες πλέον αγοράζουν πάνες για τα μωρά τους με το… κομμάτι και όχι ολόκληρο το πακέτο.

Εκείνη την ώρα επικράτησε ένταση καθώς εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος φώναζαν ότι αυτά είναι ψέματα, αλλά η βουλευτής συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ξέρετε εσείς από αυτά. Τα παιδιά σας σε πολυτελή αυτοκίνητα παίρνουν ουσίες».

Άλλος βουλευτής της αντιπολίτευσης είπε ότι η τιμή στις φακές έχει αυξηθεί κατά 48% και στα αυγά 36%, ενώ βουλευτής πήγε πορτοκάλια για να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Αύξηση 120% στο ιικό φορτίο του SARS-CoV-2 στα αστικά λύματα της πόλης

Απόστολος Βανταράκης, Ζωή Αναστοπούλου, Εργ. Υγιεινής, Επιδημιολογίας & Ποιότητας...

Πάτρα: “Μαύρα χάλια” στα τραπέζια πινγκ-πονγκ στη πλατεία του Αγίου Αλεξίου

Περισσότερο από έναν χρόνο παραμένουν βανδαλισμένα τα δύο τραπέζια...

Πάτρα: Κατέβασαν ρολά και τα 3 καταστήματα Pizza Fun

Τον τρόπο με τον οποίο φέρεται να αποκρύπτονταν εισπράξεις...