Μαίρη Συνατσάκη: “Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια, ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια!” ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Το θέμα των ημερών που έχει ξεσπάσει με τις καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου σχολίασε στην κάμερα του “Πρωινού” η Μαίρη Συνατσάκη.

    Αρχικά, η παρουσιάστρια, η οποία δεν έχει “μασήσει” ποτέ τα λόγια της, είπε: Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μιλάμε πια για τα πράγματα με το όνομά τους πια. Λέμε revenge porn. Λέμε όρους, μαθαίνουμε ορολογίες, βγαίνουμε μπροστά σε κάμερες κι όσο άβολο κι αν είναι λέμε αυτό είναι φοβερά κατακριτέο και φρικτό. Αυτό είναι το μοναδικό που με κάνει να αισιοδοξώ ότι μπαίνουμε σε μία άλλη εποχή που πια δεν στοχοποιείται το θύμα, αλλά παίρνει τη θέση που του αρμόζει ο θύτης“.

    Για τον Αντώνη Κανάκη και την απολογία του στο “Ράδιο Αρβύλα”: “Ήταν πολύ ειλικρινής η θέση των ανθρώπων, δεν κρύφτηκαν, μίλησαν με ειλικρίνεια για ένα πράγμα που τους έφερε σε δύσκολη θέση και εκείνους”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Της κακομοίρας και με τις κλήσεις

    Tης κακομοίρας με το κυκλοφοριακό κάθε μέρα στους δρόμους...

    Πάτρα: Tα πάρτι και το αλκοόλ και… η αδιαφορία όλων…!

    ΑΥτό το portal με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ θα επιμείνει...

    Πάτρα: Η «κόκα» έχει την τιμητική της!

    Η είδηση σοκάρει: «Μία 17χρονη στην Πάτρα που έκανε...

    Μειώσεις φόρων 1,5 δισ. ευρώ για 4 εκατομμύρια πολίτες το 2026 – Τι αλλάζει άμεσα και για ποιους

    Νόμο του κράτους θα αποτελεί και επισήμως η φορολογική μεταρρύθμιση από...