Προφυλακιστέοι οι δύο ιερείς που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό του 19χρονου με νοητική στέρηση

    Ημερομηνία:

    Την προφυλάκιση των δύο ιερέων οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 19 χρονου με νοητική στέρηση σε χωριό του δήμου Πλατανιά, αποφάσισαν αργά το απόγευμα, η ανακρίτρια της υπόθεσης και ο εισαγγελέας Χανίων.

    Η διαδικασία απολογίας των δύο ιερέων ήταν πολύωρη, ενώ για την ιδια υπόθεση απολογήθηκε ένα ακόμα άτομο που αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους οι δύο ιερείς αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

    Για την ίδια υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 19χρονου, έχουν προφυλακισθεί ακομα, ο πατέρας του και ενας φίλος του, για τους οποίους έχει οριστεί η δίκη για τον Μάρτιο του 2022.

    Οι δύο άνδρες είχαν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στις 28 Ιουλίου 2021, με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Αγιος Παϊσιος έρχεται και στην Πάτρα τον Ιούλιο!

    Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης έρχεται στην Πάτρα, στις...

    Στο Αίγιο η Ρένα Μόρφη

    Η Ρένα Μόρφη θα κοσμήσει με την παρουσία της...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: «τα…ήπιαν» μαζί Αννα Διαμαντοπούλου και Θανάσης Πετρόπουλος!

    Επίσκεψη στην Ηλεία έκανε πριν λίγες μέρες η Αννα...

    Πάτρα: Ο …τζαμπατζής οδηγός το έσκασε από το βενζινάδικο

    Πήγε σαν κύριος να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου...