La Casa de Papel: Η μάχη του “Profesor” με τον καρκίνο

    Ημερομηνία:

    Στη σειρά La Casa de Papel, ο Profesor είναι ο χαρακτήρας που προβλέπει για τα πάντα. Στα σχέδια που έχει καταστρώσει δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

    Ο Profesor έχει κερδίσει πλέον καλά συμβόλαια, χρήματα και δόξα. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε σε ισπανική εφημερίδα, τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα. Ο Αλβάρο Μόρτε διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 30 ετών.

    «Όταν ήμουν 30 ετών διαγνώστηκα με καρκίνο στον αριστερό μου μηρό και κινδύνευσα να χάσω το πόδι μου. Πίστεψα ότι θα πεθάνω» αποκάλυψε ενώ εξήγησε πόσο πολύ τρόμαξε.

    La Casa de Papel: Η μάχη του “Profesor” με τον καρκίνο

    Aπό τη μάχη αυτή που τελικά κέρδισε, ο Αλβάρο Μόρτε βγήκε πιο δυνατός και πλέον βλέπει και αντιμετωπίζει τη ζωή διαφορετικά: «Αποφάσισα πως τέτοιες δυσκολίες μπορεί ο καθένας να συναντήσει στη ζωή του. Πρέπει να τις αντιμετωπίζεις. Νομίζω ότι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να βρει κάτι να πίνει στην υγεία του. Εγώ έχω πολλά» σημείωσε.

    «Θυμίζω πάντα στον εαυτό μου ότι ξεκίνησα από το μηδέν και δεν είχα κανέναν να μου ανοίξει τις πόρτες. Έχω σπουδάσει υποκριτική και έχω δουλέψει στα χειρότερα θέατρα στην Ισπανία, όπως και πολλοί άλλοι. Προσπαθώ να μην τα ξεχάσω όλα αυτά» τόνισε ο ηθοποιός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...