Τσίπρας: Αν ο Μητσοτάκης πάει σε εκλογές θα φορέσω και γραβάτα

    Ημερομηνία:

    Με χιουμοριστική διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά το τέλος της Κοινοβουλευτικής μάχης για τη ψήφιση του προϋπολογισμού, επισκέφθηκε τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών ώστε να ευχηθεί για τις γιορτές.

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν ετοιμάζει πρωθυπουργικό κοστούμι είπε πως, «όταν προκηρυχθούν εκλογές θα αγοράσω». Σε δεύτερη ερώτηση για το αν θα φορέσει και γραβάτα είπε: «Αν πάει σε εκλογές θα φορέσω και γραβάτα».

    Να σημειωθεί ότι νωρίτερα από τα δημοσιογραφικά γραφεία για τις ευχές στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είχε περάσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μάλιστα έτυχε να συναντηθεί εκεί και με τον Νίκο Ανδρουλάκη με τον οποίο έδωσαν ραντεβού για… μετά τις γιορτές.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άρης Μουγκοπέτρος: «Πονάω, το μάτι μου είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, το γλιτώσαμε τελευταία στιγμή»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%ac%cf%89-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b5/

    Γιατί πρέπει πάντα να τρώμε καρπούζι με φέτα

    Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε αυτόν που...

    Αγίου Πνεύματος 2025: Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, μαγαζιά και τράπεζες

    Ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος 2025 είναι η Δευτέρα 9 Ιουνίου,...

    Λ. Μενδώνη: Αποδίδουμε ένα μνημείο υψηλής συμβολικής και ιστορικής αξίας, τοπόσημο στον αστικό ιστό των Πατρών

    Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, πραγματοποιήθηκε η απόδοση...