Πρόταση “βόμβα”: Είσοδος με rapid test σε εστίαση και κέντρα διασκέδασης Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για εμβολιασμένους

    Ημερομηνία:

    Πρόταση-βόμβα βρίσκεται στο τραπέζι της κυβέρνησης, η οποία σκέφτεται ένα νέο μέτρο για τους εμβολιασμένους που θέλουν να γιορτάσουν την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε κάποιο εστιατόριο ή κέντρο διασκέδασης.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA το μέτρο που βρίσκεται στο τραπέζι είναι η είσοδος στην εστίαση για τους εμβολιασμένους μόνο με αρνητικό rapid test.

    Το συγκεκριμένο μέτρο φαίνεται πως έπεσε στο τραπέζι της κυβέρνησης μετά και από την σημερινή σύσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός στο Μαξίμου με τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ελήφθησαν κάποια μέτρα ή αποφάσεις, ωστόσο εκτιμήθηκε η επιδημιολογική κατάσταση την ώρα που η παραλλαγή Όμικρον κάνει αισθητή την παρουσία της Ελλάδα και συζητήθηκε το σχέδιο προκειμένου εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι να κάνουν γιορτές με ασφάλεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τάρτα με αγκινάρες και πατάτες

    Υλικά που θα χρειαστούμε: 1 φύλλο σφολιάτας 4 αγκινάρες 2 πατάτες και...

    Εργατικό ατύχημα 23χρονου – Έπεσε πάνω του καυστικό υγρό

    Ένα ακόμη εργατικό ατύχημα σημειώθηκε, αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη,...

    Ακίνητα: Γρηγορότερα από τα εισοδήματα αυξάνονται οι τιμές των κατοικιών

    Η σημαντική ανάκαμψη της ελληνικής αγοράς ακινήτων έχει ως...