Δημοσίευμα «βόμβα» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Φέρεται να έκανε παρέα με τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην Αλόννησο

    Ημερομηνία:

    Νέες συνταρακτικές πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς δημοσίευμα εφημερίδας θέλει τον πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» να κάνει παρέα στην Αλόννησο με τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν.

    Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, η Αλόννησος είναι ανάστατη με τις φήμες να φουντώνουν γύρω από τη σχέση που διατηρούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα ONtime, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα», γνώριζε τον Αναγνωστόπουλο, καθώς ήταν συχνός πελάτης στο μαγαζί που διατηρεί στην Αλόννησο. “Μπουμπούκια από τα λίγα και οι δύο”, λένε οι ντόπιοι, που είδαν το όνομα του νησιού τους να αμαυρώνεται από την δράση ενός δολοφόνου κι ενός παραγωγού πορνογραφικών βίντεο.

    Μαρτυρίες από την Αλόννησο λένε ότι ο 33χρονος πιλότος επισκεπτόταν τακτικά το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου όταν βρισκόταν στο νησί, ενώ οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν βρεθεί πολλές φορές στο ίδιο τραπέζι και είχαν μιλήσει για τα επαγγελματικά τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ: Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το αντλιοστάσιο – φωτο

    Μέχρι και αστυνομία κάλεσαν κάτοικοι της παραλιακής οδού των...

    Σοκ στην Εύβοια: Έδειρε άγρια τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους και εξαφανίσθηκε

    Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (1/2) στη Νέα...

    Στον αφρό οι Belh@rra, στον βυθό οι «Μπλε Φάλαινες» – Τα ισραηλινά υποβρύχια που θέλει η Αθήνα

    Η Αθήνα, μετά την απόκτηση των γαλλικών φρεγατών Belh@rra, εξετάζει...

    Ιονία Οδός: Ρήγμα 200 μέτρων από τη μεγάλη κατολίσθηση

    Κατολίσθηση στην Ιόνια Οδό έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία,...