Μαρία Κίτσου: Ακύρωσε ξαφνικά την παράσταση στο Παλλάς – Τι συνέβη

Ημερομηνία:

Δυο ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης, η Μαρία Κίτσου ενημέρωσε πως δεν μπορεί να πάει στο θέατρο για λόγους υγείας και η παράσταση ακυρώθηκε.

Συγκεκριμένα, η χθεσινή παράσταση «Το τρίτο στεφάνι» στο θέατρο Παλλάς ακυρώθηκε ξαφνικά καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του θεάτρου η Μαρία Κίτσου ήταν άρρωστη.

Μάλιστα ήταν η τέταρτη φορά που αναβλήθηκε η παράσταση, κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο, δέχθηκαν ένα e-mail με τη σχετική ανακοίνωση του θεάτρου.

«Υπάρχει μια ανησυχία γενικότερα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Κίτσου ακυρώνει παράσταση του Τρίτου Στεφανιού στο Παλλάς. Έχει ξαναγίνει άλλες τρεις φορές», είπε ο Κώστας Τσουρός. Στον αέρα της εκπομπής μίλησε ο Πάνος Κατσαρίδης που είναι ο παραγωγός της παράστασης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εκτροπή προς Ιωάννινα – Μειωμένα διόδια στην Κλόκοβα

Σε εκτροπή κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Ιωάννινα προχωρά η...

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Αρπάχτηκαν γειτόνισσες στην Εγλυκάδα γιατί η μία… καθάριζε τον δρόμο! Εκλήθη Αστυνομία!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%ac%cf%87%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%b5%ce%b9%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84/

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας επιτίθεται στην Άννα Παπαδοπούλου με αφορμή το επεισόδιο με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας σε ανακοίνωση που εξέδωσε...

Τούρτα για τα 50 χρόνια Χορευτικού Τμήματος δήμου Πατρέων

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Το χορευτικό τμήμα...