«Τι λες τώρα!» – Δύο σπέσιαλ εορταστικές εκπομπές στο MEGA

    Ημερομηνία:

    Η Κατερίνα Καραβάτου και η παρέα του «Τι λες τώρα!» φορούν τα γιορτινά τους και ετοιμάζουν αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA δύο εορταστικές εκπομπές την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στο MEGA.

    Με πολλά χαμόγελα και ευχές, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος υποδέχονται την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 13:50 αγαπημένους καλεσμένους. Ο Κώστας Καζάκας, που υποδύεται τον Μπουκουράν στην επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μιλάει για τη συμμετοχή του στη σειρά και μας συστήνει τον γιο του Μιχάλη, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός. Στην παρέα του «Τι λες τώρα!» έρχεται ο Θάνος Καλλίρης για να μας θυμίσει μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του ’90 και όχι μόνο. Ακόμα, ο Γιώργος Βελισσάρης, απογειώνει το κέφι στήνοντας στο πλατό ένα γλέντι, για να αποχαιρετήσουμε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο το 2021.

    GLEARNET

    Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στις 13:50 η παρέα του «Τι λες τώρα!» μοιράζει τις ομορφότερες ευχές για τη νέα χρονιά. Συνδεόμαστε μέσω skype  με την Καλομοίρα και η καλή της ενέργεια φτάνει μέχρι εδώ… Ακόμα, οι ηθοποιοί Πάνος Σταθακόπουλος και Ντάνιελ Νούρκα καταφτάνουν από το Κουδουνάρι και τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» για να μιλήσουν για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά αλλά και για τη φιλία τους. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η Λένα Παπαδοπούλου τραγουδάει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες δίνοντας τον πιο κεφάτο ρυθμό στη νέα χρονιά.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν νερό το Σαββατοκύριακο λόγω διακοπών… ΔΕΗ

    Λόγω προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος από την ΔΕΗ σε κεντρικά...

    Πάτρα: Δείτε τα χάλια… στην οδό Σμύρνης

    Η οδός Σμύρνης, ένας από τους πολυσύχναστους δρόμους της...

    Πώς τα 15χρονα “μπουμπούκια” έσπασαν στο ξύλο τον συνομήλικό τους στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου

    Τον συνάντησαν στο δρόμο, τον χτύπησαν με μανία με...

    Αίγιο: Ακρως επιτυχημένη η εκδήλωση «Ο Πλάτανος του Παυσανία θυμάται»

    Ένα ηχητικό τοπίο γεμάτο ψιθύρους του παρελθόντος που ταξιδεύουν...