Ποια ζευγάρια της showbiz χώρισαν μέσα στο 2021;

    Ημερομηνία:

    Ζευγάρια που χώρισαν το 2021: Ακόμη ένα ζευγάρι που αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους φέτος είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής.

    Αυτοί είναι μερικοί από τους χωρισμούς που έγιναν “καυτό” θέμα συζήτησης το 2021, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ποιός είναι πρωινιάτικα;” στο OPEN. Ακολουθούν τα ζευγάρια που έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους την εφετινή χρονιά.

    Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσα Αδαμόπουλου

    Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμόπουλου έβαλαν τέλος σε μια σχέση που κράτησε 15 ολόκληρα χρόνια με τους “κονδυλοφόρους” των social media να κάνουν λόγο για χωρισμό “βόμβα”.

    Snik – Ηλιάννα Παπαγεωργίου

    Φλίγκος

    Τίτλους τέλους στην σχέση τους έριξε την φετινή χρονιά και ο Snik με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, αφού μετά από δύο χρόνια σχέσης και την συγκατοίκησή τους, αποφάσισαν τελικά να μείνουν χώρια.

    Δανάη Μπάρκα – Πάνος Αδαμόπουλος

    Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή πήραν η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος μετά από οχτώ χρόνια σχέσης.

    Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος

    Την ίδια κατάληξη είχε και η σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η οποία κράτησε λιγότερο από έναν χρόνο, αλλά απασχόλησε αρκετά τα περιοδικά.

    Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης

    Ακόμη, ο χωρισμός που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν αυτός της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2019 και έριξε τίτλους τέλους το φετινό φθινόπωρο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...