Κορονοϊός – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας συνεχίζει τη μάχη του με τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» από τις 2 Δεκεμβρίου.

    Η κατάσταση της υγείας του είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση καθώς είχε προσβληθεί από μικρόβιο εντός του νοσοκομείου. Παρ’ όλα αυτά ο Μητροπολίτης αποσωληνώθηκε με τους γιατρούς να έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Εκκλησία Online, η κατάσταση χαρακτηρίζεται σταθερή ενώ το οξυγόνο του έχει βελτιωθεί.

    Υπενθυμίζεται ότι Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου, παραμένοντας αρχικά στην οικία του.

    GYMALL

    Στη συνέχεια, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο Αγρινίο, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν επιθυμούσε.

    Μία μέρα μετά έγινε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου διασωληνώθηκε και στις 2 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

    Η αδερφή του Μητροπολίτη διακομίστηκε μία μέρα μετά από τον αδερφό της στο νοσοκομείο Αγρινίου η οποία επίσης είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή στις 13 Δεκεμβρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα 534 ευρώ: Στις 10 Μαΐου 2024 εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων

    Μέχρι και τις 10 Μαΐου 2024 έχουν περιθώριο να δηλώσουν...

    Πάτρα: Τα κόμματα “φουλάρουν” τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών – Πού στήνουν εκλογικά κέντρα

    Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν...

    Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

    Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...