Πάτρα: Η «Φλόγα» ευχαριστεί τον Ανδρέα Κατσανιώτη για τη δωρεά του στο Σύλλογο

    Ημερομηνία:

    Το Παράρτημα Ν. Αχαΐας  του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Υφυπουργό Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη, για  τη σημαντική δωρεά που έκανε στον Σύλλογό μας.

    «Ειδικότερα, τις παραμονές των Χριστουγέννων έφτασαν στα γραφεία μας, πακέτα που περιείχαν υγειονομικό υλικό (μάσκες) για την προστασία από τον κορονοϊό.

    Το υλικό αυτό είναι πολύτιμο για όλους μας πολύ περισσότερο δε για τις οικογένειές μας που λαμβάνουν ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα για την προστασία των παιδιών μας.

    Ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης πάντα στέκει αθόρυβος φίλος και αρωγός  της «ΦΛΟΓΑΣ» και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό.

    Η οικογένεια της «ΦΛΟΓΑΣ» του εύχεται δύναμη στα δύσκολα και βαρυσήμαντα για της χώρα μας καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.

    Το 2022 να του φέρει πλούσια την Υγεία, την Ελπίδα, την Πίστη και την Αγάπη. Πολύτιμα όπλα για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.»

    Πάτρα: Η «Φλόγα» ευχαριστεί τον Ανδρέα Κατσανιώτη για τη δωρεά του στο Σύλλογο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπήκαν σε σπίτι Πατρινής στην Παραλία! Τα πήρε στο κυνήγι

    Φόβος και τρόμος τα ανήλικα ρομά. Πριν λίγο στην...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 17/11/2025

    18:30 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ Μεγαρίδα – Βίκος Ιωάννινων Elite League 21:00...

    ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Επανεξελέγη συντονιστής ο Κώστας Μαλαμής

    Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας  ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ για την...

    David Gilmour: Ο ήχος, το όραμα και η μεταμόρφωση των Pink Floyd

    Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα Όταν ο David Gilmour...