Σοκ στη Γαλλία: Oμολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε τον συγκάτοικό του έπειτα από καβγά

    Ημερομηνία:

    Ένα φρικτό έγκλημα εξιχνιάστηκε στη Γαλλία. Τρεις ημέρες αφότου βρέθηκε ένα αποκεφαλισμένο και διαμελισμένο πτώμα στην άκρη ενός δρόμου στα νοτιοδυτικά της χώρας, ο 52χρονος συγκάτοικος του θύματος ομολόγησε το έγκλημα και του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η αντεισαγγελέας του Μοντομπάν, Αν Γκολιέ, από τις έρευνες που διεξήχθησαν ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο ύποπτος, ο οποίος συγκατοικούσε με το θύμα, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα.

    Φλίγκος

    Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή σκότωσε τον φίλο του με κλοτσιές και μαχαίρι και στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα για να το κρύψει. Προηγουμένως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και καβγάδισαν έντονα.

    Ο 52χρονος ύποπτος κατάγεται από το νησί Ρεϊνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό, και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί από γαλλικά δικαστήρια για προσβολή δημοσίας αιδούς και απειλές θανάτου.

    GLEARNET

    Το απόγευμα της Παρασκευής, δύο άνθρωποι που έκαναν περίπατο εντόπισαν το πτώμα στην άκρη του δρόμου. Το κεφάλι του θύματος βρέθηκε την επόμενη ημέρα, μέσα σε μια πλαστική σακούλα, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.

    Το θύμα, ηλικίας 31 ετών, ήταν επίσης γνωστός στις αστυνομικές αρχές για κλοπές και άλλα αδικήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Οι “πρώην” σύζυγοι ή συνεργάτες… “καρφώνουν” επιχειρηματίες!

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και στήνει «σαφάρι» ελέγχων με καταγγελίες που...

    Ηχορύπανση: Κάτοικοι παίρνουν υπνωτικά γιατί δεν αντέχουν τον θόρυβο από τα τρένα

    «Εκκωφαντική» είναι η απειλή της ηχορύπανσης για την υγεία και την...

    AXAΪΑ: Ακόμη… περιμένουν αποζημιώσεις οι πυρόπληκτοι στο Κάλφα

    Την ένταξη των πυρόπληκτων της Κοινότητας Κάλφα του Δήμου...

    Spotify: Το πρώτο τραγούδι που ξεπερνά τα 5 δισ. streams ανήκει στον The Weeknd

    Το «Blinding Lights» του The Weeknd έγινε το πρώτο...