Γρ. Αλεξόπουλος:  Να είναι το 2022 χρονιά καλύτερη απ’ την προηγούμενη

    Ημερομηνία:

    Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δοκιμασίες. Με θλιβερούς απολογισμούς. Με φίλους, συγγενείς και συμπολίτες μας που δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη.

    Βιώνουμε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση που παρατείνεται κι έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έναν όλεθρο που, καθημερινά κι ασταμάτητα, καταγράφει ανθρώπινες απώλειες στα νοσοκομεία μας.

    Διαφορετική και φέτος η Πρωτοχρονιά. Αλλά και τόσο συμβατή με αρχές και αξίες όπως η Αλληλεγγύη, η Ατομική Ευθύνη, η έμπρακτη απόδειξη της Αγάπης. Και πάνω απ’ όλα η Υγεία.

    Φλίγκος

    Η σκέψη όλων μας είναι -σήμερα και πάντα- στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

    Είναι στα νοσοκομεία μας, στους γιατρούς μας, στο νοσηλευτικό προσωπικό, σε όσες και όσους αυτές τις Γιορτές τίς περνούν σε θαλάμους, περιμένοντας, προσμένοντας, μια χαραμάδα ελπίδας και ανάτασης.

    GLEARNET

    Μπροστά στο αγαθό της Υγείας κάθε άλλη αναφορά παραμερίζεται. Κι είναι δευτερεύουσα.

    Για το 2022 θα ευχηθώ, λοιπόν, Υγεία.

    Γιατί η καθημερινότητα συνεχώς μάς θυμίζει ότι χωρίς Υγεία, όλα τα υπόλοιπα είναι απείρως ασήμαντα. Και θα ευχηθώ, ακόμα, Αγάπη, Ευημερία, Ευτυχία και πολλά όνειρα για όλους μας. Και πίστη στα όνειρα. Κατά κανόνα βγαίνουν αληθινά, αν επιμένουμε και δεν εγκαταλείπουμε.

    Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!

    Καλύτερη απ’ την προηγούμενη. Στο χέρι μας είναι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    MrBeast: Ο gamer που έγινε φαινόμενο στο YouTube με 430 εκατ. followers ετοιμάζει εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

    Ο MrBeast, κατά κόσμον Τζίμι Ντόναλντσον, είναι μόλις 27...

    Ακολουθείτε την Caroline Daur; Η influencer που έγινε παγκόσμια μούσα

    Η Caroline “Caro” Daur γεννήθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας...

    Lamborghini Pregunta: Το Rafale των δρόμων και των 4 εκατομμυρίων ευρώ

    «Εσύ, κύριε Lamborghini, ασχολείσαι με τρακτέρ, άσε τα αυτοκίνητα...

    Οι Ελληνες εφοπλιστές… ψωνίζουν

    Στο μέτωπο των ναυπηγήσεων, οι Ελληνες εφοπλιστές σκίζουν. Του λόγου το...