Νοσοκομείο Αγρινίου: Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ 42χρονος με κορονοϊό – Ψάχνουν κρεβάτι και δεν βρίσκουν

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη ανησυχία επικρατεί αναφορικά με το σύστημα υγείας και τις αντοχές του που εξαντλούνται από την μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον. Ως αποτέλεσμα αυτής της διασποράς, δεν έχει βρεθεί ακόμη κρεβάτι για 42χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου και κρίνεται απαραίτητη η διακομιδή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ειδικότερα, στο νοσοκομείο Αγρινίου από τον περασμένο Ιούλιο έχει πάψει να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊού η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όποιος ασθενής κρίνεται απαραίτητο να διασωληνωθεί σε ΜΕΘ, διακομίζεται κατά κύριο λόγο σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, της Πάτρας ή της Αθήνας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, τις τελευταίες ώρες έχει επιδεινωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας ενός 42χρονου άνδρα που νοσηλευόταν στην κλινική κορωνοϊού και ο οποίος πλέον έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ.

    Από τους ιατρούς έχει κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του σε ΜΕΘ, αλλά δεν μπορεί να βρεθεί κρεβάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία.

    Σημειώνεται πάντως ότι στην κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 24 ασθενείς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης νοσηλείας μέχρι 67 ασθενών. Παρόλα αυτά, τονίζεται ότι η κατάσταση θα αρχίσει να «ζορίζει» επικίνδυνα το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Αιτωλοακαρνανίας, αν και όταν οι ασθενείς στην κλινική ξεπεράσουν τους 45, λόγω των σημαντικών ελλείψεων που αντιμετωπίζει σε έμψυχο δυναμικό.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βουλή: Ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος ανέλαβε πρόεδρος της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

    Με την εκλογή προεδρείου ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής...

    Μικέλε Μορσέλλι: Ποιος είναι ο 42χρονος που κληρονόμησε 60 εκατομμύρια ευρώ από τον Τζόρτζιο Αρμάνι

    Ο Τζόρτζιο Αρμάνι φρόντισε να καθορίσει με λεπτομέρεια την τύχη της...

    Πάτρα: Πένθος στην οικογένεια του Περικλή Βασιλόπουλου

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για τον θάνατο της Βασιλικής Ποταμιάνου....

    ΣΟΚ! Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος Σίμος Κανέλος

    Βαρύ είναι το πένθος στο Ζευγαράκι για τον θάνατο...