Στον εισαγγελέα ο δράστης της ομηρίας στο κέντρο της Αθήνας

    Ημερομηνία:

    Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο επί ώρες το Σάββατο τη Βουλγάρα πρώην φίλη του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου στον Άγιο Παντελεήμονα.

    Ο άντρας συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας και των ανδρών των ΕΚΑΜ.

    Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

    Το περιστατικό ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής του θύματος, το πρώην ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καυγά στο σπίτι της γυναίκας. Της επιτέθηκε, την χτύπησε και την απείλησε με μαχαίρι. Την άρπαξε από το μαλλί και την οδήγησε στο σπίτι του όπου και ταμπουρώθηκε. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ειδικός διαπραγματευτής, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

    Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή της γυναίκας, βουλγαρικής καταγωγής. Με τετράμενη φωνή περιέγραψε στους δημοσιογράφους την στιγμή που ο Αιγύπτιος άρπαξε την νεαρή γυναίκα από το σπίτι. Όπως είπε, ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είχε προηγηθεί καυγάς. Χειροδίκησε εναντίον της ενώ την απείλησε και με μαχαίρι.

    Τους άνδρες των ΕΚΑΜ συνεχάρη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Πυρά» Τραμπ κατά Μαμντάνι: Οι Δημοκρατικοί εγκατέστησαν έναν κομμουνιστή για δήμαρχο της Νέας Υόρκης

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, χρησιμοποίησε τη νίκη του Ζόχραν...

    Πάτρα: Επιτέθηκαν σε ντελιβερά τη νύχτα! Αγριο επεισόδιο στη Βενιζέλου

    Στιγμές έντασης εκτυλίχθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, στη συμβολή...