Με κορωνοϊό και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης

    Ημερομηνία:

    Συμπτωματολογία αντίστοιχη με αυτήν της Covid, παρουσίασε την Κυριακή ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Θάνος Μωραΐτης, με αποτέλεσμα να προβεί σε διαγνωστικούς ελέγχους.

    Αργά το απόγευμα χθες ενημερώθηκε πως το pcr test στο οποίο και υπεβλήθη, βγήκε θετικό κι έτσι με ήπια συμπτώματα, έχει μπει σε καραντίνα.

    «Δουλεύω κανονικά από το σπίτι, ακούω προσεκτικά τις οδηγίες του γιατρού και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά», γράφει σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στη «μάχη» κατά του παράνομου τζόγου: Πρόστιμα μέχρι 50.000 ευρώ και κάθειρξη έως 10 έτη – Οι βασικοί άξονες του νομοσχέδιου

    Η νομοθετική παρέμβαση για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου παρουσιάστηκε στη...

    Τέμπη: Το βίντεο της Μαρίας Καρυστιανού για τα 3 χρόνια από την τραγωδία – «Δεν ζητάμε εκδίκηση, διψάμε για δικαιοσύνη»

    Με ένα συγκινητικό βίντεο, η Μαρία Καρυστιανού καλεί τους πολίτες να...

    Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του Γεράσιμου – «Η πληγή παραμένει ανοιχτή»

    «Εύχομαι αυτό το Σάββατο η προσευχή και η σκέψη...

    Ιωάννα Τούνη: «Τώρα η αγαπημένη μου εποχή είναι όταν έχω λεφτά»

    Την αγάπη που έχει για το καλοκαίρι εξέφρασε η Ιωάννα...