Γιάννης Φλωρινιώτης: «Είμαι καλύτερα, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το οξυγόνο μου»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιάννης Φλωρινιώτης συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο και όπως αποκάλυψε, η κατάσταση της υγείας του σήμερα έχει βελτιωθεί.

    Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα μέσα από το νοσοκομείο και μίλησε για τη λοίμωξη του αναπνευστικού του που τον ταλαιπωρεί.

    Φλίγκος

    «Είμαι καλύτερα, δόξα τω Θεώ. Με εξετάσανε, όλα καλά τώρα, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το οξυγόνο μου με αντιβιώσεις και σήμερα θα μου πούνε τα αποτελέσματα και πόσες μέρες θα μείνω στο νοσοκομείο», δήλωσε αρχικά ο Φλωρινιώτης.

    GLEARNET

    Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά του που είναι δίπλα του σε αυτή την περιπέτεια, καθώς και το λόγο που αποφάσισε να βγει από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία του.

    «Η κόρη μου, η Αννούλα, είναι ο άγγελός μου. Από μικρό κορίτσι είναι κολλημένη πάνω μου. Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και εκείνα με λατρεύουν. Την πρώτη φορά έφυγα από το νοσοκομείο, γιατί δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου. Είχαμε πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και έπρεπε να κάνω πρόβες. Αγαπώ τη δουλειά μου και καμιά φορά δεν υπολογίζω κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έρχεται live o LIVA K

    Ο DJ και παραγωγός LIVA K δεν έχασε χρόνο...

    ΠΑΤΡΑ: Από που να περάσει ο πεζός;

    Στην Πάτρα, τα πεζοδρόμια συχνά μετατρέπονται σε… πάρκινγκ για...

    Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Μάιο του 2026

    Το θρυλικό heavy metal συγκρότημα ανοίγει την ευρωπαϊκή περιοδεία...

    Χάος στη Βουλή της Αλβανίας για την υπουργό ρομπότ – Πέταξαν το Σύνταγμα στον Έντι Ράμα, δείτε βίντεο

    Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην αλβανική Βουλή, με «μήλον...