Χριστίνα Αλεξοπούλου: Δίπλα στους εκπαιδευτικούς της 3ΕΑ προκήρυξης του ΑΣΕΠ

    Ημερομηνία:

    Την άρση των δυσκολιών του Ν.4589/19 και ειδικά του άρθρου 62 που αφορά την κινητικότητα των νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών της προκήρυξης 3ΕΑ του ΑΣΕΠ, ζητάει με ερώτηση που κατέθεσε προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου.

    Συγκεκριμένα, η Αχαιή Βουλευτής ζητά να παύσει η πενταετής υποχρέωση υπηρεσιακών μεταβολών προς τη γενική εκπαίδευση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς αυτής της προκήρυξης στις δομές ειδικής αγωγής, ώστε να δικαιούνται μετάθεση και προς την άλλη κατεύθυνση.

    Να δοθεί επίσης στους νεοδιόριστους ειδικής αγωγής το δικαίωμα μετάθεσης σε δομές γενικής εκπαίδευσης, μετά τη συμπλήρωση διετούς υπηρεσίας ως μόνιμοι και να προβλεφθεί ανώτατο όριο μεταθέσεων 30% για το χρονικό όριο του δικαιώματός τους, προς τις δύο κατευθύνσεις. Έτσι θα υπάρχει και ομαλή ροή μετακίνησης για κάθε περιοχή μετάθεσης από τους υπηρετούντες, προς τη γενική αγωγή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέδουσες: Πότε το τσίμπημά τους μπορεί να σας οδηγήσει στο νοσοκομείο – Οδηγίες από τον ΕΟΔΥ

    Την ώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίδυνα, η εμφάνιση μωβ μεδουσών αρχικά και...

    Λευκάδα: Μάχη ζωής για την 24χρονη που κατέρρευσε αφότου δέχθηκε πρόταση γάμου

    Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 05/07 στη...

    Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκλεβαν ηλικιωμένες σε ΑΤΜ – 74 υποθέσεις και 120.000 ευρώ η λεία

    Πολυμελές οργανωμένο κύκλωμα γυναικών που έστηναν ενέδρες κοντά σε ΑΤΜ έξω από τράπεζες και...