Μητσοτάκης: Εδώ κόλλησα το πρώτο μου ένσημο

    Ημερομηνία:

    Στον ΟΑΕΔ βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και κατά την παρουσίαση των προγραμμάτων του οργανισμού για το 2022, μέσω των οποίων θα προσφερθούν 86.000 νέες θέσεις εργασίας, θυμήθηκε πότε κόλλησε το πρώτο του ένσημο.

    «Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι επιστρέφω και σε έναν χώρο ο οποίος μου είναι οικείος. Ίσως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε ότι εδώ, το καλοκαίρι του ‘91, κόλλησα το πρώτο μου ένσημο στην Ελλάδα, εργαζόμενος με την τότε Διοικήτρια του Οργανισμού, λίγο πριν καταταγώ στον Στρατό. Οπότε έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από την εργασία μου σε αυτό το κτήριο, πριν από 31 ακριβώς χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι θέλουμε να πετύχουμε πραγματικά με ένα φιλί

    Το φιλί σπάνια μελετάται από τις επιστήμες πέρα από...

    Πάτρα: Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου

    Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου....

    Πάτρα: Επικίνδυνο μπαλκόνι αλλά… ποιος ασχολείται;

    Αρκετή η συζήτηση για τα υπό κατάρρευση κτίρια στην...

    Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν τόσο βαθιά νυχτωμένη στο πώς τη διαχειριζόταν και διαπραγματευόταν τις συμβάσεις της;»

    Την εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας...