ΠΑΤΡΑ: Πέθανε 42χρονη στο Ρίο

    Ημερομηνία:

    Μία ακόμη νέα γυναίκα έφυγε από τη ζωή στο Αγρίνιο, χάνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό, από τον οποίο είχε νοσήσει και νοσηλευόταν για ημέρες στην κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου.

    Ολόγος για την 42χρονη Ανθούλα Φωτοδήμου η οποία είχε διακομισθεί διασωληνωμένη πριν από λίγες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί ραγδαία.

    GLEARNET

    Δυστυχώς χθες Τετάρτη 12 Ιανουαρίου η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσηλευτικού ιδρύματος μετά από επιπλοκές που προκάλεσε ο κορωνοϊός σε χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

    Φλίγκος

    Η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας τριάδας Αγρινίου σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύνταξη: Τέλος στα 62 – Σταδιακή αύξηση ορίων ηλικίας για τους σημερινούς 55άρηδες από το 2027

    Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σήμερα στην ηλικία των 55...

    Αλπινιστές επιθεωρούν τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου – Εικόνες που κόβουν την ανάσα

    Εντυπωσιάζουν οι Γαλλοι αλπινιστές στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου...

    Πάτρα: Ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ από μαθητές στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου! Η σχέση με τον βιασμό

    Οι καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον πεζόδρομο Γεροκωστοπούλου με...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση με Μ. Χρυσοχοϊδη για την ενίσχυση της αστυνομίας στην Αχαΐα

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη...