Ανδρέας Μικρούτσικος – Η άγνωστη ιστορία με τον Αχαιό Νίκο Οικονομόπουλο στο «Dream Show»

    Ημερομηνία:

    Αναμνήσεις από τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης και της μουσικής σκηνής ξεθάβει το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

    Αυτή τη φορά, ο γνωστός παρουσιαστής θυμήθηκε την εποχή του Dream Show και με αφορμή τους παίκτες που βγήκαν από τον διαγωνισμό και έκαναν τελικά καριέρα, μίλησε για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

    Όπως ανέφερε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο ίδιος είχε δώσει «μεγάλη μάχη», προκειμένου να περάσει ο τραγουδιστής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αφού στην επιτροπή δεν άρεσε καθόλου η εμφάνισή του.

    «Κόπηκε από τους συνεργάτες μου, τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Είχε έρθει με μεζ μαλλί, αδυνατούλης. Εγώ του έκανα μία συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο, κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή, κάτι που εγώ αγαπάω πολύ. Έβλεπα μία καθαρή φωνή που σε χτυπάει στο “δόξα πατρί”. Ξαφνικά, την ημέρα που ήταν να κρίνουμε, άκουγα όλο “όχι”. Τους πήρα αλλού τότε να τους μιλήσω και ένας συνεργάτης μου, μου λέει “αν μπει ο Οικονομόπουλος, εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι κι ο Οικονομόπουλος θα μπει και εσύ θα μείνεις. Ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μου κάνετε δικιά μου προσωπική χάρη», είπε χαρακτηριστικά.

    Στη συνέχεια, ανέφερε πως οι συνεργάτες του νόμιζαν ότι ήθελε να τον περάσει λόγω της καταγωγής του, μιας και είναι από την Πάτρα. Όμως, εκείνος τους εξήγησε πόσο πιστεύει σε εκείνον.

    «Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε ποτέ ριάλιτι, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του, γιατί ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Βγήκε από αυτή την εκπομπή και τον πήραν χαμπάρι. Ενώ ήταν να τον αναλάβει ο Ηλίας, ήρθε ένας επιχειρηματίας, του έκλεισε το μάτι, του μίλησε και τον πήρε πριν ο αλέκτωρ λαλήσει. Εγώ ήμουν εκτός σε όλα αυτά. Δεν ξέρω αν το ξέρει και ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα “προσωπική μάχη” και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό, γιατί με συγκινεί η φωνή του, όποτε τον ακούω. Μπορεί να μην τρελαίνομαι με τα τραγούδια του, αλλά η φωνή του με συγκινεί απίστευτα», δήλωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι μεγάλες παρεμβάσεις στην Αττική που θα αλλάξουν τον «χάρτη» της κυκλοφορίας μέσα στην επόμενη πενταετία

    Σε έναν από τους πιο επιβαρυμένους κυκλοφοριακά αστικούς ιστούς...

    Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πέρα από τις υποθέσεις που ερευνά η Ευρωπαία εισαγγελέας, ελέγχονται 5.200 φυσικά πρόσωπα για παράνομες επιδοτήσεις

    Στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στον...

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Νέο επίδομα σε δημόσιους υπαλλήλους που μετακινούνται εκτός πόλης – Δημιουργία 1.000 κατοικιών

    Νέο μηνιαίο στεγαστικό επίδομα θα χορηγηθεί σε δημόσιους λειτουργούς που μετακινούνται...

    Αιματηρή απόπειρα ληστείας στο Τραγανό Ηλείας – Μαχαίρωσαν εργάτη για … λίγα ευρώ

    Απίστευτες σκηνές… εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Τραγανό...