Συνάντηση της Ώρας Πατρών με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Την ανησυχία από τις επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και τα αιτήματα τον μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη στήριξή τους από την κυβέρνηση ανέπτυξε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Δημήτρης Νικολακόπουλος στη συνάντηση με την Ώρα Πατρών. Στα τοπικά ζητήματα κυριάρχησαν τα μεγάλα έργα και υποδομές που έχουν εμφανώς καθυστερήσει για την πόλη, επίσης εκτενέστατη ήταν η συζήτηση για το εμπορικό τμήμα του λιμανιού και το παραμελημένο Βιοτεχνικό Πάρκο.

Έγινε πλούσιος διάλογος στα θέματα της καθημερινότητας κυκλοφοριακό, πάρκινγκ, δρόμοι, καθαριότητα, μαρίνα, τέλη κ.α. Εκφράστηκαν έντονες επιφυλάξεις και ανησυχία για την αντιδρόμηση της Κανακάρη. Ανέφεραν την γραφειοκρατία γύρω από τις χρήσεις γης που εμποδίζει επενδύσεις από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συνάντηση της Ώρας Πατρών με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ - ΦΩΤΟ

Από την Ώρα Πατρών που έλαβε την πρωτοβουλία της συνάντησης συμμετείχαν ο επικεφαλής Γιώργος Ρώρος, ο συντονιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Κωνσταντάτος και ο Τάσος Νικολακόπουλος από το τμήμα ανάπτυξης, και ο υπεύθυνος από του αθλητικού τμήματος Τάκης Λαμπρόπουλος.

Από την ΟΕΒΕΣΝΑ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Διδάχος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σιδέρης, ο Ταμίας Ταξιάρχης Κάππας και το μέλος Νίκος Φωτόπουλος.

Η παράταξή μας δεσμεύτηκε να θέσει τα θέματα και τις προτάσεις σε συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Marella Cruises: Η Πάτρα στο πρόγραμμα από τον Ιούλιο 2028

Ένα ολοκαίνουργιο λιμάνι στην Ελλάδα, προσθέτει η Marella Cruises...

Πάτρα – φωτο: Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες για τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ – Πρωτοβουλία με έμφαση στην ασφάλεια

Μια δράση με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα πραγματοποίησε ο Σύλλογος...

«Οι ρίζες μας, η δύναμή μας για το αύριο»

Οι μεγάλες ιδεολογικές παραδόσεις επιχείρησαν διαχρονικά να απαντήσουν στα...

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε κλοπή άνω των 7.000 ευρώ από κατασκευαστική εταιρεία – Κατασχέθηκε αυτοκίνητο

Κλοπή με λεία χιλιάδων ευρώ από γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας...