Αυτός είναι ο νεαρός που «το έσκασε» από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως (εικόνα)

    Ημερομηνία:

    Το Law And Order εξασφάλισε τη φωτογραφία του άνδρα που έφυγε «σαν κύριος» το απόγευμα της Δευτέρας (17/1) από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και οποίος αναζητείται από τους αστυνομικούς.

    Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως για την κλοπή μιας μοτοσυκλέτας. Άγνωστο ακόμη για ποιο λόγο, μαζί του στο τμήμα βρισκόταν και μια γυναίκα, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει τον τέλειο αντιπερισπασμό για τον δράστη.

    Αυτός είναι ο νεαρός που «το έσκασε» από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως (εικόνα)

    Ο νεαρός διέφυγε από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως

    Η γυναίκα λοιπόν, φαίνεται πως κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή των αστυνομικών για όσο χρόνο ήταν απαραίτητο προκειμένου να μπορέσει ο άνδρας να βγει ανενόχλητος από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και να χαθεί στο κέντρο της Αθήνας.

    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό του φυγά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατάκολο: Με τα αυτοκίνητα στην… παραλία!

    Στην περιοχή «Νέος Δρόμος» όπου αυτοκίνητο πάρκαρε σε απόσταση...

    ΠΑΤΡΑ: Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου για τον Θουκυκιδίδη Ευθυμιάτο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την λύπη του...

    «Ασπίδα» €8 δισ. για τα ευάλωτα νοικοκυριά ενόψει του «φόρου άνθρακα»

    Προληπτικά μέτρα για την κάλυψη των ευάλωτων, κατά κύριο λόγο,...

    Αγρίνιο: Πυροβόλησε με αεροβόλο πάνω από ανήλικο που βρισκόταν σε προαύλιο σχολείου – Συνελήφθη ο 65χρονος

    Tρόμος επικράτησε στο Αγρίνιο όπου ένας 65χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο προς...