Ψάχνουν ακόμη αυτόν που εξαπάτησε τον φαρμακοποιό

    Ημερομηνία:

    Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι διαδικτυακές απάτες και στην περιοχή μας, καθώς τα θύματα πολλαπλασιάζονται με γρήγορο ρυθμό.

    Οι επιτήδειοι του διαδικτύου στοχεύουν στα υποψήφια θύματά τους και με διάφορα τεχνάσματα κατορθώνουν να «διεισδύσουν» στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και να τους ρημάξουν.

    Τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε στην Αιγιάλεια με θύμα φαρμακοποιό, ο οποίος έχασε από τον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 60.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φαρμακοποιός απευθύνθηκε χωρίς να το γνωρίζει σε απατεώνες του διαδικτύου προκειμένου να προμηθευτεί υγειονομικό υλικό.

    Οι επιτήδειοι έθεσαν το κόλπο τους σε εφαρμογή, πείθοντάς τον να τους δώσει τους κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού, με αποτέλεσμα να μεταφέρουν από τον λογαριασμό του το ποσό (περίπου) των 60.000 ευρώ!

    Ο φαρμακοποιός μόλις είδε τον λογαριασμό του να έχει περιοριστεί αισθητά δεν πίστευε στα μάτια του και ειδοποίησε την Ασφάλεια της περιοχής, καταγγέλλοντας τα όσα είχε βιώσει. Από την Αστυνομία βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν οι αετονύχηδες του διαδικτύου.

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο λίγους μήνες μετά τον γάμο τους

    Για το νεόνυμφο ζευγάρι οι διακοπές ακόμα καλά κρατούν.  Ο Απόστολος...

    Μαρτυρία – Σοκ για την Ειρήνη Μουρτζούκου: «Ντα το μωρό» – Κακοποίηση παιδιού καταγγέλλει μητέρα

    Η σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου έχει ανοίξει τον ασκό...

    Πάτρα: Ο Θανάσης Μούλιας εξελέγη επίκουρος καθηγητής καρδιολογίας

    Εγραψε ο καθηγητής καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος: Εκλογή κ. Αθανάσιου...

    Ισραήλ: Ο «τελευταίος ηγέτης της Χαμάς», είναι νούμερο 1 στόχος της επίγειας επιχείρησης στη Γάζα

    Με την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης «Άρματα του Γεδεών...