Στάθης Αγγελόπουλος: «Παντρεύονται, κάνουν παιδί και ζητάνε διατροφές»

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ωστόσο, τα όσα είπε έκαναν έξαλλους τους παρουσιαστές.

    Στην ερώτηση για τον χωρισμό του και τα δικαστήρια αναφορικά με τη διατροφή του παιδιού που ακολούθησαν, απάντησε: «Είχα δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου. Πολλά δικαστήρια, λόγω διατροφών κτλ. Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και ζητούν διατροφές».

    Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά φανερά ενοχλημένη ανέφερε: «Κι εμένα μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά τι να σχολιάσεις… Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε γενικότερα ούτε ειδικότερα. Είναι όλο τόσο πολύ λάθος που κανονικά η συζήτηση ξεκινά από το ότι στον κόσμο έρχονται παιδιά από δύο ανθρώπους. Στον κόσμο φέρνει ένα ζευγάρι ένα παιδί που είναι ιερό. Για το πώς θα μεγαλώσει ένα παιδί συμβάλλουν δύο άνθρωποι. Το σημαντικό είναι να μεγαλώσει σωστά το παιδί. Με αυτόν τον γνώμονα πρέπει να γίνονται οι συζητήσεις. Ούτε τι κάνει η γυναίκα, ούτε τι κάνει ο άνδρας. Η διατροφή δίνεται για το παιδί, τώρα εάν εσύ δεν θες, δεν δίνεις».

    «Προφανώς, ήταν λάθος η δήλωσή του. Συγγνώμη Στάθη μου αλλά εσύ γίνεσαι γραφικός. Όμως ο άνθρωπος μπορεί να έχει ένα προσωπικό βίωμα, η γενίκευση είναι λανθασμένη σε κάθε περίπτωση», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Marathon Expo 2025

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε δυναμικά με δικό της...

    Α. Κατσανιώτης: Ο Θρ. Μαυρομμάτης ήταν από τους ανθρώπους που έδιναν ιδεολογικές μάχες με πίστη, ήθος και αξιοπρέπεια

    Στην κηδεία του Θρασυβούλου Μαυρομάτη παρευρέθηκε ο Βουλευτής Αχαΐας...

    Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Νίκος Ζερβόπουλος

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο  σκηνοθέτης...

    Πάτρα: Η κλασική μουσική συνάντησε τη Σύγχρονη Τέχνη στο Ίδρυμα Hellenic Diaspora

    Ο Φίληβος Γκάτζιος, νέος και ταλαντούχος πιανίστας, νικητής του...