ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” στον Αγιο Ανδρέα ένας αστυνομικός με μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του

    Ημερομηνία:

    Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου, σε ηλικία 60 ετών, ο Υποστράτηγος ε.α., Δημήτρης Αλεξόπουλος.
     
    Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.

     Ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, είχε κερδίσει πολλές μάχες στην ζωή του και στην επαγγελματική του πορεία. Δυστυχώς όμως, στην μάχη με τον φονικό ιό δεν κατάφερε να βγει νικητής.

    Με καταγωγή από τον Γρύλλο Κρεστένων, είχε διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στην Ελληνική Αστυνομία, με σημαντικές επιτυχίες, όπως η εξάρθρωση μεγάλη σπείρας Ρουμάνων που διέπραττε διαρρήξεις, καθώς και την διαλεύκανση της δολοφονίας του ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου, ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

    Το 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας, ενώ το 2013 αποστρατεύτηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Κινητοποίηση για την Παλαιστίνη την Δευτέρα

    Καλούμε όλους και όλες στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου...

    Tην έκτακτη ενίσχυση των κτηνοτρόφων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, λόγω της ευλογιάς, ζητάει ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Φίλιας

    Επιστολή στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστο Κέλλα απέστειλε ο...

    ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές σε 17 επιδόματα προτού φύγει ο Αύγουστος

    Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι οι πληρωμές για 17 επιδόματα του Αυγούστου θα ολοκληρωθούν πριν από...