Η Ενωση Αστυνομικών για τον διαγωνισμό αναβάθμισης του Αστυνομικού Μεγάρου

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Σε ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρεται ότι:

    Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την από 24/1/2022 ανακοίνωση προκήρυξης διαγωνισμού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με θέμα την ενεργειακή αναβάθμιση του Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας επί της οδού Ερμού συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 2.000.000 ευρώ.

    Και αυτή η πρωτοβουλία ήταν αποτέλεσμα των συνεχών επαφών της Ένωσης μας και της υποβολής αιτημάτων μας προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό την ουσιαστική στήριξη των Αστυνομικών υπηρεσιών της Αχαΐας, όπως και η συνεχής ανανέωση του στόλου οχημάτων μέσω ΕΣΠΑ αλλά και η εξασφάλιση κονδυλίων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών εξοπλισμού. Η αναβάθμιση του εν λόγω κτιρίου σε συνδυασμό με την ανέγερση νέου σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου στην περιοχή της Εγλυκάδας, που έχει ήδη δρομολογηθεί, θα προσφέρει μια συνολική βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών και του επιπέδου των υπηρεσιών προς τους Πολίτες, ενώ θα τονώσει τον πολύπαθο κατασκευαστικό τομέα της περιοχής μας. Το Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ερμού είναι ιδιοκτησίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και αποτελεί ένα ιστορικό κτίριο για την πόλη της Πάτρας.

    Μετά και την αναβάθμιση του θα μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά και οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας που θα στεγάζονται εκεί, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Εγλυκάδα, θα παρέχουν και εντός του αστικού ιστού, υπηρεσίες επιπέδου στους Πολίτες της Πάτρας.

    Για αυτή την απόφαση τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, που για άλλη μια φορά απέδειξε το ενδιαφέρον της τοπικής αυτοδιοίκησης για τους ένστολους εργαζόμενους αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Ελληνικής Αστυνομίας που ασχολήθηκαν διεξοδικά με το θέμα.

    GYMALL

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurovision: Ο Κροάτης τραγουδιστής στηρίζει τη Μαρίνα Σάττι – Είναι το αγαπημένο μου τραγούδι στον διαγωνισμό

    Ένα από τα φαβορί στη φετινή Eurovision είναι ο Κροάτης Baby Lasagna,...

    Σκρέκας: Το αρνί στο «καλάθι του Πάσχα» πωλείται 10 ευρώ

    Για την ακρίβεια και την τιμή του αρνιού μίλησε στον ΣΚΑΪ,...

    Ιδού ο Πατρινός που αγόρασε τον πρώην εργοτάξιο της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου – ΦΩΤΟ

    Η υπογραφή του συμβολαίου αγοραπωλησίας του πρώην εργοταξιακού χώρου...

    Πάτρα: Καλπάζουν οι τιμές στα ακίνητα

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από αγοραπωλησίες...