Στα Σελιανίτικα την Πέμπτη η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ

    Ημερομηνία:

    Η συνεργασία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του Δήμου Αιγιαλείας για τον εμβολιασμό των κατοίκων της επαρχίας  συνεχίζεται με επιτυχία, με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού.

    Στα πλαίσια της επιτόπιας εμβολιαστικής παρέμβασης, πρόκειται να οργανωθεί ένας νέος καταδρομικός εμβολιασμός  την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στα Σελιανίτικα, στο Αγροτικό Ιατρείο, κατά τις ώρες 9:30πμ με 14:00μμ, ώστε να καλυφθούν οι κάτοικοι των Σελιανιτίκων και της ευρύτερης περιοχής, με το εμβόλιο κατά του νέου κορονοιού.

    Οι συμμετέχοντες είναι δυνατό να υποβληθούν είτε στην α  δόση, είτε στη β δόση, είτε στην αναμνηστική (γ) δόση με το εμβόλιο της Phizer, ενώ  είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ.

    Στόχος είναι η θωράκιση της υγείας των πολιτών της υπαίθρου και η αποφυγή της νοσηρότητας, προκειμένου να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα η συλλογική υγεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δραματική διάσωση Ουκρανού τραυματία μετά από 33 ημέρες σε ρωσική ζώνη θανάτου: Τον έβγαλε «φέρετρο με ρόδες» – Δείτε βίντεο

    Δραματική ήταν η επιχείρηση διάσωσης ενός Ουκρανού στρατιώτη που ήταν εγκλωβισμένος...

    Επίσκεψη Ανδρέα Κατσανιώτη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη

    Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Βουλευτής Αχαΐας...

    «Η ενεργειακή απομόνωση της Τουρκίας και η γεωπολιτική αναβάθμιση της Ελλάδας»

    Δρ. Κωνσταντίνος Π. Μπαλωμένος Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος   Η 6η σύνοδος...

    «Σέξι και single» δήλωσε η Πάουλα Μπαντόσα και αφιέρωσε τραγούδι με πολλά υπονοούμενα στον Τσιτσιπά

    Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ανακοίνωσε τον χωρισμό της από...