Αλ.Τσίπρας: Ο βασικός υπεύθυνος του χάους, ο κ. Μητσοτάκης, απών, οι υπουργοί του ρίχνουν την ευθύνη οπουδήποτε αλλού

    Ημερομηνία:

    Για κυβέρνηση και πρωθυπουργό «κατώτερους των περιστάσεων» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι «μια γνωστή εδώ και πολλές ημέρες κακοκαιρία βρήκε για άλλη μια φορά το επιτελικό κράτος ανοργάνωτο, απροετοίμαστο, ασυντόνιστο».

    Ο κ. Τσίπρας κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι απουσιάζει παρότι είναι «ο βασικός υπεύθυνος του χάους» και τους υπουργούς ότι ρίχνουν την ευθύνη οπουδήποτε αλλού.

    Ειδικότερα, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας «έκλεισαν στο πρώτο χιόνι και δεν άνοιξαν ποτέ» και ότι η Αττική Οδός «μετατράπηκε σε παγίδα εγκλωβισμού χιλιάδων αυτοκινήτων, γιατί κανείς δεν σκέφτηκε να απαγορεύσει την κυκλοφορία βαρέων οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν και έκλεισαν τον δρόμο». Επίσης, τονίζει πως «διακόσιοι επιβάτες τρένου, μεταξύ των οποίων και τραυματίες από σύγκρουση, έμειναν για ώρες αβοήθητοι στο κρύο» και «χιλιάδες νοικοκυριά ξημερώθηκαν χωρίς ρεύμα και θέρμανση».

    «Ένα εικοσιτετράωρο χάους για τη χώρα και ταλαιπωρίας για τους πολίτες της και ο κ. Μητσοτάκης, ο βασικός υπεύθυνος του χάους, απών», σχολιάζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Λες και βρίσκεται αλλού, λες και κυβερνά άλλη χώρα. Μόνο οι υπουργοί του παίρνουν σβάρνα τα κανάλια για να ρίξουν την ευθύνη οπουδήποτε αλλού», προσθέτει.

    Κατόπιν αυτών, ο κ. Τσίπρας μιλά για κυβέρνηση και πρωθυπουργό κατώτερους των περιστάσεων και επισημαίνει πως «δεν μας αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μας αξίζει αυτή η γενικευμένη ανασφάλεια που γεννά η παραμονή τους στην εξουσία». «Όσο γρηγορότερα παραιτηθούν, όσο γρηγορότερα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παύλος Μαρινάκης: Στόχος το Μετρό να είναι 24ωρο κάθε Σάββατο από Σεπτέμβριο

    Συνολικά 50.000 πολίτες χρησιμοποίησαν τα μέσα μεταφοράς που κινήθηκαν δοκιμαστικά μετά τα...

    Μία ελληνική εταιρία προστατεύει τους κανόνες του παγκόσμιου εμπορίου

    Κι όμως υπάρχουν ακόμη Δαυίδ που κερδίζουν τους Γολιάθ! Μία...

    Nutella σε κίνδυνο: Πώς ο παγετός στην Τουρκία αλλάζει την αγορά φουντουκιού

    Πρώτα το ελαιόλαδο, μετά το κακάο και ο καφές....

    Κλιματιστικό: Αυτή είναι η ιδανική θερμοκρασία για δροσιά και οικονομία

    Αν χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό σας καθημερινά αλλά φοβάστε τον επόμενο λογαριασμό...