Χρ. Αλεξοπούλου: Δίπλα στις επιχειρήσεις και στους Πατρινούς επαγγελματίες που πλήττονται από τις αναβολές των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

    Ημερομηνία:

    Με ερώτηση – παρέμβαση που κατέθεσε στους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, η Αχαιή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, θέτει το ζήτημα της σοβαρής οικονομικής επιβάρυνσης επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Πάτρας, από την απώλεια εσόδων που προέκυψαν από τις αναβολές του Πατρινού Καρναβαλιού.

    Η κα Αλεξοπούλου αναφέρεται συγκεκριμένα στην καταγεγραμμένη οικονομική ζημία επαγγελματιών και επιχειρήσεων όπως οι κατασκευές διακοσμητικών στοιχείων και η ραφή στολών και εξαρτημάτων, που εξαιτίας των συνεχών αναβολών του Πατρινού Καρναβαλιού απειλούνται με αφανισμό.

    Η Αχαιή Βουλευτής αναφέρεται επίσης στην ανάγκη ενίσχυσης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της τοπικής δημιουργικής και πολιτιστικής βιομηχανίας όπως η αργυροχρυσοχοΐα, το έπιπλο, ο σχεδιασμός προϊόντων, η βιομηχανία ένδυσης και υπόδησης και η γενικότερη εφοδιαστική αλυσίδα της πόλης και ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς την οικονομική ενίσχυση μέσω επιδόματος ή εκπόνηση ειδικού προγράμματος στήριξης από τον ΟΑΕΔ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκτελέστηκε στη Φλόριντα 63χρονος για τον βιασμό και φόνο της διευθύντριας του το 1988

    Άνδρας ο οποίος είχε καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών για τον...

    Πάτρα: Σκοτώνουν τα γατάκια στο Κάστρο – Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

    Επικίνδυνες καταστάσεις ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες στην περιοχή του...

    Συγκλονίζει ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Μάζευα τα κομμάτια από τα δάχτυλά μου»

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”...

    Ιδιόρρυθμη και «της Εκκλησίας» η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή για παρενόχληση στο Λουτράκι, λένε κάτοικοι της περιοχής

    Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Λουτράκι η υπόθεση της δασκάλας εικαστικών που κατήγγειλε μαθητή της πρώτης...