Η γαλλική χωροφυλακή με Peugeot 3008 Hybrid 225

    Ημερομηνία:

    Εκτός από το 5008 με το οποίο εξοπλίστηκαν πέρυσι οι δυνάμεις της αστυνομίας και της χωροφυλακής, το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας παρέλαβε τα πρώτα 395 Peugeot 3008 Plug-in Hybrid με την ονομασία της Αρχής, για την Εθνική Χωροφυλακή. Ο επαναφορτιζόμενος υβριδικός κινητήρας θα χρησιμοποιείται πλέον σε οχήματα παρέμβασης με εκτυπωμένα διακριτικά Gendarmerie Nationale.

    Αυτή η κίνηση του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας αποδεικνύει ότι το υβριδικό 3008 πληροί τις προδιαγραφές ενός απαιτητικού οργανισμού όσον αφορά την αξιοπιστία και τις επιδόσεις, καθώς και την υψηλή μεταπωλητική αξία. Επιπλέον, το 3008 είναι ιδανικό όχημα για πληρώματα που περνούν αρκετές ώρες εντός, καθώς διαθέτει μια εξόχως φιλόξενη καμπίνα με υψηλά επίπεδα εργονομίας. Το τρισδιάστατο i-cockpit τελευταίας γενιάς εξασφαλίζει την απόλυτη συγκέντρωση του οδηγού, και κατ επέκταση την ασφάλειά του έχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου.

    Αυτή η παραγγελία εναρμονίζεται απόλυτα αφενός με την στρατηγική εξηλεκτρισμού του στόλου και αφετέρου με την προμήθεια οχημάτων που κατασκευάζονται στη Γαλλία και ταυτόχρονα προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Με αθροιστική ισχύ 225 ίππων, ροπή 360 Nm και ικανότητα διακριτικής προσέγγισης κατά τις περιπολίες σε ηλεκτρική λειτουργία, τα 3008 Plug-in Hybrid αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα οχήματα παρέμβασης της Γαλλικής Χωροφυλακής.

    Τα οχήματα κατασκευάζονται για το Υπουργείο Εσωτερικών στο εργοστάσιο της Stellantis στην πόλη του Sochaux, και οι απαραίτητες μετατροπές γίνονται από την EGP στην πόλη Hordain, τον κατασκευαστή αμαξώματος για όλα τα οχήματα του ομίλου με ειδικές μεταξοτυπίες. Προγραμματίζονται ήδη καινούργιες παραλαβές για το πρώτο τρίμηνο του 2022 για τη Χωροφυλακή και την Αστυνομία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα “βόμβα”: Σημαντικές ελλείψεις σε τουλάχιστον 100 υποθέσεις διαπιστώθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών!

    Όλα από την αρχή ελέγχονται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της...

    Προς ιστορικό ρεκόρ το μέσο χρεωστικό εκκαθαριστικό: Πάνω από 2.000 ευρώ το «κεφάλι»

    Μπορεί η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και...

    Πούλησαν το πιο διάσημο επίθετο του κόσμου και έχασαν δισεκατομμύρια

    14 Ιουλίου 1998 Πεθαίνει, σε ηλικία 89 ετών, ο Richard...

    Πόση ζέστη αντέχουμε στα σπίτια μας; ΠΙΝΑΚΕΣ

    Ηπρώτη έκπληξη ήρθε στην είσοδο της πολυκατοικίας. Κλείνοντας πίσω...