Απειλούσε την σύντροφό του ότι θα την πυροβολήσει και ότι θα σκοτώσει τον πρώην σύντροφό της

    Ημερομηνία:

    Δράστης και θύμα, συζούσαν στη περιοχή της Νίκαιας, αλλά η σχέση τους τον τελευταίο καιρό ήταν προβληματική, καθώς όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές την ζήλευε ερωτικά. Μάλιστα τις έκανε σκηνές ζηλοτυπίας ακόμη και μέσα στο καφενείο που διατηρούσε η 32χρονη, μπροστά στους θαμώνες, και της έλεγε πως τον απατά.

    Του ζήτησε να χωρίσουν

    Η νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού από τον πρώτο της γάμο, δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση, και τις απειλές, και στις 19 Ιανουαρίου τον επισκέφθηκε στο κατάστημά του στον Πειραιά, και του ζήτησε να χωρίσουν.

    Την απειλούσε ότι θα την αφήσει ανάπηρη

    Ο 43χρονος σύμφωνα με την καταγγελία, την έπιασε από το χέρι την κρατούσε με δύναμη, την έβριζε και δεν άφηνε να φύγει. Η νεαρή μητέρα κατάφερε να ξεφύγει, αλλά ο δράστης όπως κατέθεσε στην αστυνομία, συνέχισε να της στέλνει ηχογραφημένα απειλητικά μηνύματα, ενώ τις έκανε και βιντεοκλήση όπου της έδειχνε ένα μαύρο πιστόλι και την απειλούσε ότι θα την πυροβολήσει και θα την αφήσει ανάπηρη, αλλά θα σκοτώσει και τον πρώην σύζυγό της.

    Την επόμενη ημέρα (20/1) η 32χρονη που πήγε να πάρει το παιδί της από το σχολείο ο καταγορούμενος την περίμενε κοντά στο αυτοκίνητό της. Όταν την είδε να πλησιάζει με το παιδί της, της επιτέθηκε, την άρπαξε από το χέρι και βίαια της έβγαλε δύο δακτυλίδια που φορούσε. Φεύγοντας σύμφωνα με την νεαρή αλλοδαπή την απείλησε πως αν ξαναβρεθεί μπροστά του θα την αφήσει παράλυτη.

    Το θύμα κατήγγειλε τον δράστη στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας ο οποίος αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρευνα ΠΟΥ: Η μοναξιά πλήττει τα έφηβα κορίτσια περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%ac-%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%84%cf%84%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%ad%cf%86%ce%b7%ce%b2%ce%b1-%ce%ba/

    ΠΑΤΡΑ: Άλλαξε όψη το Δημοτικό Θερινό Θέατρο

    Άλλαξε όψη το Δημοτικό Θερινό Θέατρο της οδού Ρίτσου...

    Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 8 οχημάτων – 5 τραυματίες

    Οκτώ αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο, λίγο πριν τις 10:00...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Θρήνος για αστυνομικό που “έφυγε” από τη ζωή – ΦΩΤΟ

    Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου η είδηση...