Αυτό είναι το “μπουμπούκι” που σκότωσε τον Αλκη

    Ημερομηνία:

    Ο C…U AF…..S του (Αρτούρ), γεννηθείς στην Αλβανία είναι ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

    Ο 23χρονος είναι σεσημασμένος για οπαδική βία από το 2019, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σε βάρος του εκκρεμεί δίκη για συμπλοκή μεταξύ οπαδών.

    Επιπροσθέτως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο 23χρονος φοιτά σε δημόσιο ΙΕΚ και ειδικότερα στο Δ.Ι.Ε.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ως ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ.

    Επομένως εύλογα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος γνωρίζει από ιατρικά θέματα και προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για το εάν γνώριζε που ακριβώς θα “προκαλέσει ζημιά”.

    Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, να επιλέξει τον δικηγόρο του και στη συνέχεια η υπόθεση να φτάσει στο γραφείο του Ανακριτή όπου και θα απολογηθεί επίσημα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Sex therapy: Πέντε τρόποι για καλύτερο σεξ με τη σφραγίδα της επιστήμης

    Ενδεχομένως η επιστήμη και η έρευνα να ήταν ο...

    Η ανατριχιαστική συσκευή για τηλέφωνα που επιτρέπει τα φιλιά από απόσταση

    Το Remote Kiss, ένα περίεργο αξεσουάρ για τηλέφωνα που κυκλοφόρησε...

    Οι ερευνητές ίσως βρήκαν τον τρόπο να «φρενάρουν» τη γήρανση

    Πιο κοντά στο άπιαστο όνειρο της παντοτινής νεότητας; Νέα έρευνα αναλύει...