ΠΑΤΡΑ: Του ζητησε τα δανεικά πίσω, δεν του τα έδωσε… και τον πυροβόλησε

    Ημερομηνία:

    Τραυματισμένος από κυνηγετική καραμπίνα στο πόδι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Αιγίου 48χρονος που πυροβολήθηκε από συγχωριανό του στο χωριό Κουνινά του Δήμου Αιγιαλείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το θύμα χθες το βράδυ Πέμπτη 3/04/2022 επισκέφθηκε το σπίτι του 67χρονου προκειμένου να του ζητήσει την επιστροφή των χρήματων που του είχε δανείσει.

    Βρήκε τον ηλικιωμένο στην αυλή την ώρα που καθάριζε την καραμπίνα του και σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην κατάθεση του ο 48χρονος, ο δράστης δεν δίστασε να οπλίσει και να τον πυροβολήσει στα πόδια, τραυματίζοντας τον στο πέλμα. Μάλιστα «γέμισε» για δεύτερη φόρα το όπλο, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει!

    ICECAP

     Το θύμα αν και τραυματισμένο κατευθύνθηκε στο σπίτι του και ενημέρωσε την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στην περιοχή, διενεργώντας έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, καθώς τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του, όπου και του πέρασαν χειροπέδες.

    Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε νόμιμα την καραμπίνα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

    Ο 48χρονος πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει λόγο ανησυχίας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρήτη: Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου έπειτα από ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητό του

    Με ιδιαίτερη διακριτικότητα, οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη διερευνούν μια περίπλοκη...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η αιτία της φωτιάς στο ZARA HOME στην Αγίου Νικολάου – Η εκτίμηση της Πυροσβεστικής

    Οπως είναι γνωστό στη στέγη υπαίθριου χώρου καταστήματος, που...

    Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ινδία – Τουλάχιστον 15 νεκροί

    Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε...

    ΣτΕ για τις απαγορεύσεις δόμησης σε οικισμούς: Αν θέλετε επεκτάσεις, πολεοδομήστε τους

    Σε ανακοίνωσή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας παρέχει διευκρινίσεις...