Ελισάβετ Σπανού: Δεν υπάρχει έρωτας ανάμεσα σε Μυριέλλα & Κατσαούνη

    Ημερομηνία:

    Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» η Ελισάβετ Σπανού. Η τραγουδίστρια μίλησε για το Survivor και την εμπειρία της στο παιχνίδι.

    Φλίγκος
    ICECAP

    «Πριν μπω στο Survivor δεν έκανα καμία συμφωνία για το πόσο θα κάτσω. Δεν ξέρω αν ήταν όλοι διαβασμένοι εκτός από μένα. Τα χρήματα που παίρνουμε από το παιχνίδι δε θα μας κάνουν πλούσιους ξαφνικά» είπε και αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει πάρει τα λεφτά της από την παραγωγή.

    Και συνέχισε:

    «Δεν υπάρχει έρωτας ανάμεσα στη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη. Από το αεροδρόμιο κατάλαβα ότι δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με τη Μυριέλλα. Ο Βαλάντης με ενόχλησε έτσι όπως συμπεριφέρθηκε στην Ευρυδίκη, με ξενέρωσε».

    Πλέον η τραγουδίστρια, αν και δεν έχει παρατήσει το τραγούδι όπως λέει, ασχολείται με το αντικείμενο των σπουδών της,

    «Μετά το παιχνίδι ξεκίνησα να δουλεύω σε αυτό που έχω σπουδάσει, το digital marketing. Το τραγούδι δεν το έχω παρατήσει, δεν μπήκα στο ριάλιτι για να εκμεταλλευτώ κάτι».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» εορτάζει τους Αγίους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο

    Σας προσκαλούμε στη Θεία Λειτουργία και στην Αρτοκλασία που...

    ΠΑΤΡΑ: Το αδιαχώρητο για το βιβλίο της Αγγελικής Ορδίτη

    Τελικά η κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων αλλά και το Αίθριο...

    Η Εθνική Κυριαρχία περνά μέσα από την δημογραφική αναγέννηση

    Του Δημήτρη Παλούμπη Ως ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για το...

    Ιερέας κατήγγειλε ατασθαλίες και τιμωρήθηκε για σκανδαλισμό…

    ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ βρέθηκε κατηγορούμενος ιερέας στη Λάρισα. Ο λόγος...