ΠΑΤΡΑ: Αύριο η κηδεία του Βασίλη Τζόλα

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Τζόλας, επί σειρά  ετών Πρόεδρος των Τραπεζικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από μάχη με ασθένεια.

    Γεννήθηκε το 1949 στην Πάτρα και τελείωσε το 3ο Λύκειο Πατρών.

    Υπήρξε διακεκριμένος αθλητής της ΠΓΕ στα 100μ. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος. Υπήρξε πλέον των 35 ετών Πρόεδρος των Τραπεζικών Υπαλλήλων και εκπρόσωπος της ΟΤΟΕ Νομού Αχαΐας. Υπήρξε Πρόεδρος του Πνευματικού και Καλλιτεχνικού κέντρου Πάτρας, όπου επί προεδρίας του καθιερώθηκε η γιορτή της σαρδέλας με συναυλία της Γλυκερίας, Μπάμπη Τσέρτου, Γκολέ κλπ.

    Ήταν διοργανωτής παντραπεζικών αιμοδοσιών από το 1985 έως σήμερα. Επίτροπος στον Ι.Ν. Παντανάσσης Πατρών. Πρόεδρος ομάδων σκακιού Α΄ Εθνικής και Μπριτζ με πολλές διακρίσεις ατομικές και ομαδικές, διετέλεσε δε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Μέλος του Ορφέα Πατρών και μετέπειτα της τετράφωνης ανδρικής
    χορωδίας του ιερού ναού Παντανάσσης ως βαθύφωνος. Στην Παντάνασσα είχε διατελέσει και επίτροπος του ναού.

    Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Τζόλα με την οποία απέκτησε δύο παιδιά τον Γιώργο (δικηγόρο) και την Ευγενία (φιλόλογο), ενώ απέκτησε και δύο εγγόνια τον Διονύση και την Ελένη. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 9/2/2022, ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Παντανάσσσης και η ταφή στο κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» εορτάζει τους Αγίους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο

    Σας προσκαλούμε στη Θεία Λειτουργία και στην Αρτοκλασία που...

    ΠΑΤΡΑ: Το αδιαχώρητο για το βιβλίο της Αγγελικής Ορδίτη

    Τελικά η κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων αλλά και το Αίθριο...

    Η Εθνική Κυριαρχία περνά μέσα από την δημογραφική αναγέννηση

    Του Δημήτρη Παλούμπη Ως ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για το...

    Ιερέας κατήγγειλε ατασθαλίες και τιμωρήθηκε για σκανδαλισμό…

    ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ βρέθηκε κατηγορούμενος ιερέας στη Λάρισα. Ο λόγος...