56χρονος πατέρας δύο παιδιών σκοτώθηκε πέφτοντας από ταράτσα

    Ημερομηνία:

    H Ζάκυνθος στο επίκεντρο για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο πατέρα. Ένα ταξιτζή που είχε ανέβει στην ταράτσα για να φτιάξει το ντεπόζιτο του σπιτιού του. Κάποια στιγμή γλίστρησε και η πτώση του στο κενό, αποδείχθηκε μοιραία. Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά.

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Ζακυνθινός 57 ετών, στην προσπάθειά του να επιδιορθώσει ντεπόζιτο στην ταράτσα του σπιτιού του σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ζακύνθου.

    Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν πάνω στη σκάλα, όταν αυτή γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Ο 57χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Σύμφωνα με το imerazante.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Αγίου Λουκά όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος, ταξιτζής στο επάγγελμα, ανέβηκε στον 2ο όροφο στην ταράτσα για να κάνει κάποιες εργασίες για την υγρασία στο κτήριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...