Από 2 έως 4 Ιουνίου το final-8 του Champions League

    Ημερομηνία:

    Για το τριήμερο 2-4 Ιουνίου μετατέθηκε η τελική φάση του Champions League υδατοσφαίρισης, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου.

    Αυτή ήταν η απόφαση της LEN, μία ημέρα μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της FINA ότι θα διοργανώσει έκτακτο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, από τις 18 Ιουνίου ως τις 3 Ιουλίου, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε η εκ νέου αναβολή της διοργάνωσης της Φουκουόκα, για το 2023.

    Με τα νέα δεδομένα, ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης θα αναδειχθεί στις 4/6 στο Βελιγράδι, ενώ αμέσως μετά το final-8 οι διεθνείς πολίστες θα πρέπει να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες τους, καθώς θα απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

    Αλλαγές έγιναν αντίστοιχα και στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της φάσης των ομίλων, η οποία κανονικά επρόκειτο να διακοπεί στα τέλη Μαρτίου για δύο μήνες (με την προοπτική διεξαγωγής του Παγκοσμίου της Φουκουόκα τον Μάιο) και να ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου.

    Το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:

    10η αγωνιστική: 22-23 Φεβρουαρίου (ως είχε)
    11η αγωνιστική: 29-30 Μαρτίου
    12η αγωνιστική: 8-9 Απριλίου
    13η αγωνιστική: 19-20 Απριλίου
    14η αγωνιστική: 10-11 Μαϊου
    Final-8: 2-4 Ιουνίου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρυσοχοΐδης: Βρήκαμε άλλα 52 φυσικά πρόσωπα που πήραν παράνομα 4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

    Την έρευνα σε βάρος 52 φυσικών προσώπων που εισέπραξαν...

    Τι αλλάζει με τα μετρητά: Πότε οι έμποροι μπορούν να αρνηθούν τα ευρώ

    Η μετάβαση στις ψηφιακές πληρωμές δεν σημαίνει ότι τα μετρητά εξαφανίζονται....

    Πάτρα: Ο Κώστας Σβόλης επιτέθηκε στον Πελετίδη από το βήμα της ΚΕΔΕ – βίντεο

    Βολές Σβόλη κατά Πελετίδη από το βήμα της ΚΕΔΕ....

    Πάτρα: Δείτε ποιοι Ασιάτες αγοράζουν ακίνητα στην πόλη

    Μετά τις ισραηλινές εταιρείες που αγόρασαν ακίνητα για να...