Βασίλης Παϊτέρης: Τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και πρόστιμο 650 χιλιάδες ευρώ

    Ημερομηνία:

    Ο Βασίλης Παϊτέρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και μίλησε για την δικαστική περιπέτεια που είχε, τον ρατσισμό που έχει βιώσει, το πρόβλημα που είχε με την υγεία του, αλλά και τα παιδιά του.

    Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι εδώ και 20 χρόνια κάνει κοινωφελή εργασία καθώς έχει καταδικαστεί σε 29 χρόνια φυλακή και πρόστιμο ύψους 650 χιλιάδες ευρώ για ένα αυθαίρετο ακίνητο.

    «Μετά από 250 μηνύσεις, τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και 650.000 πρόστιμο. Κάνω κοινωφελή εργασία, γιατί να πάω φυλακή; Επειδή έχτισα ένα σπίτι;” σχολίασε ο Βασίλης Παϊτέρης.

    Ο τραγουδιστής υποστήριξε πως οι γυναίκες του… έφευγαν επειδή ο ίδιος δούλευε και αυτές έμεναν μόνες τους με τα παιδιά. “Με παρατούσαν οι γυναίκες επειδή δεν τις έβλεπα, ούτε τα παιδιά μου. Τι να κάνω εγώ; Να την παρακαλέσω να έρθει να ξανακαθίσει μόνη της;” είπε και πρόσθεσε ότι δεν ήθελε τα παιδιά του να ασχοληθούν με το τραγούδι.

     

    “Ήθελα ο ένας να γίνει λογιστής και ο άλλος δικηγόρος, αλλά δεν ήθελαν. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου και ας έχουν κάποια παράπονα” υποστήριξε ο Βασίλης Παϊτέρης.

    “Γεννήθηκα σε τσαντίρι, τότε υπήρχε ρατσισμός, με φώναζαν γύφτο και με χτύπαγαν ομαδικά” ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής. Τέλος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της υγείας του και την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

    “Πρόσφατα κρύωσα πολύ άσχημα, το λένε κορονοϊό, αλλά εγώ δεν το πιστεύω, το πέρασα ήπια” σημείωσε. “Κάνω ωμοφαγία λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά, μένω στο βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά δυο φορές τη μέρα. Δεν τρώω καθόλου κρέας, μόνο φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Γονέων Δυτικής Ελλάδας για την κατάργηση του Γενικού Λυκείου Ερυμάνθειας

    Την έντονη διαμαρτυρία της για την κατάργηση της οργανικής...

    Πατρών Χρυσόστομος: «Αναδεικνύομε τους τοπικούς μας Αγίους»

    Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Μετά τον λαμπρόν εορτασμόν του...

    Σήμα κινδύνου για το νερό – Εφιαλτικές προβλέψεις από τους επιστήμονες για την απειλή λειψυδρίας στη χώρα

    H απειλή της λειψυδρίας γιγαντώνεται στην Ελλάδα, με τα δεδομένα να...

    Η Ευρώπη στρέφεται στην «αστική εξόρυξη» για να βρει σπάνιες γαίες στα σκουπίδια

    Η Ευρώπη δεν έχει πολλές πρώτες ύλες (αξιοποιήσιμες), και...