Καταγγελία για ύποπτες κινήσεις Ρομά με λευκό βαν- Τρόμος για τρία ανήλικα

    Ημερομηνία:

    Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν τρία ανήλικα παιδιά στα Μέγαρα, όταν την στιγμή που βρίσκονταν σε παιδική χαρά στη οδό Συληβρίας, ένα λευκό φορτηγό με κοτόπουλα, στο οποίο επέβαινα  σύμφωνα με την καταγγελία τρεις Ρομά, εκ των οποίων μια γυναίκα, σταμάτησε στο σημείο.

     

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Ένας άνδρας όπως ανέφεραν που καθόταν στην θέση του συνοδηγού, όπως ανέφεραν παιδιά, «κινήθηκε προς το μέρος των παιδιών λέγοντας τους «Μην φοβάστε», με αποτέλεσμα τα παιδιά να τραπούν σε φυγή, ενώ στην συνέχεια το άτομο εισήλθε στο όχημα και τα ακολούθησε».

    Τα ανήλικα ζήτησαν βοήθεια από διερχόμενο διανομέα και το όχημα στη θέα του ατόμου που σταμάτησε να τα βοηθήσει, απομακρύνθηκε  προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Το γεγονός κατήγγειλε στο τμήμα ασφαλείας η μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού που ήταν ένα από τα παιδιά που βρίσκονταν στην παιδική χαρά. Για το συμβάν έχει επιληφθεί η  το τμήμα ασφαλείας Μεγάρων που αναζητά τους επιβαίνοντες του οχήματος κι διερευνά το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    2 μέρες, 2 stages, 14 συγκροτήματα: Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Προβολή της Α1 του Πόλο Ανδρών και Γυναικών από την ΕΡΤ

     Την ανάγκη ανάδειξης και ενίσχυσης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης,...

    Μέγα Σπήλαιο: Οι ύποπτες διαδρομές του ηγουμένου

    Εκτεταμένες έρευνες σε μονές και σε απομακρυσμένες εκκλησίες σε...