Μεξικό: 9 νεκροί από δολοφονική επίθεση κατά τη διάρκεια κηδείας

    Ημερομηνία:

    Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Σιουδάδ Χουάρες, στο βόρειο Μεξικό, σε δύο επιθέσεις που εξαπολύθηκαν στη διάρκεια ολονυχτίας και στη συνέχεια στην κηδεία ενός άνδρα, ο οποίος δολοφονήθηκε, ανακοίνωσε χθες, Σάββατο, η τοπική εισαγγελία.

    Η πρώτη επίθεση με πυρά είχε στόχο κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής προς τα ξημερώματα του Σαββάτου, το σπίτι στο οποίο γινόταν ολονυχτία για τον νεκρό από τους συγγενείς του. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

    Η σορός του νεκρού μεταφέρθηκε χθες στη συνέχεια σε ναό, όπου μια ομάδα οπλισμένων ανδρών διέκοψε την νεκρώσιμη ακολουθία και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας άλλους έξι ανθρώπους.

    Τα θύματα είναι έξι άνδρες, δύο γυναίκες και ένα παιδί.

    Κατά τις δύο επιθέσεις τραυματίστηκαν επίσης δύο άνθρωποι, διευκρίνισε η εισαγγελία της πολιτείας Τσιουάουα, στο βόρειο Μεξικό, σε ανακοίνωσή της.

    Η Σιουδάδ Χουάρες, η οποία βρίσκεται στα σύνορα με τις ΗΠΑ, απέναντι από το Ελ Πάσο, στο Τέξας, είναι μια από τις πιο βίαιες πόλεις στο Μεξικό.

    Περισσότεροι από 1.400 φόνοι καταγράφηκαν εκεί το 2021, στην πλειονότητά τους σε αιματηρές συγκρούσεις ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες λαθρεμπόρων ναρκωτικών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια είναι τα πιο αγχωτικά επαγγέλματα στην Ευρώπη

    Oι εκπαιδευτικοί, οι υγειονομικοί, οι δημόσιοι λειτουργοί – ιδίως όσοι...

    6 τρόποι για να πείσουμε τα παιδιά να φάνε ψάρι

    Το ψάρι αποτελεί έναν πολύτιμο θησαυρό για τη διατροφή των παιδιών,...

    Πάτρα: Η Μητρόπολη τίμησε Εθελοντές της Εκκλησίας (Φώτο)

    Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Πατρών αναφέρει: “Στό...

    Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Έργων Π. Μελάς για την αποκατάσταση τη Μαρίνας: “Άμεσα οι δύο πρώτες εξέδρες…”

    Ξεκίνησαν το πρωί οι εργασίες αποκατάστασης στη Μαρίνα Πατρών,...