Ερευνα για τον Άγιο Βαλεντίνο: Κόβουν τις …ρομαντικές δαπάνες οι Έλληνες – Σε ποια θέση βρίσκονται στην Ευρώπη

    Ημερομηνία:

    Στη δεύτερη θέση ανάμεσα στους Ευρωπαίους που περικόπτουν τις …ρομαντικές δαπάνες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκονται οι Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα της σουηδικής εταιρείας διαχείρισης πιστώσεων Intrum.

    Συγκεκριμένα, το 44% των Ελλήνων δηλώνει ότι από τις πρώτες δαπάνες που περικόπτει όταν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα είναι ρομαντικές εκπλήξεις.

    Στην πρώτη θέση στη σχετική λίστα βρίσκεται η Πορτογαλία, με 48% ενώ μετά την Ελλάδα, ακολουθεί η Ρουμανία (41%), η Ισπανία (40%) και η Ιρλανδία 40%).

    Από την άλλη πλευρά, μόλις το 13% των Εσθονών δηλώνει ότι θα περικόψει τις δαπάνες για δώρα, ενώ το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό (24%) καταγράφεται στη Νορβηγία και τη Δανία.

    ICECAP

    Οικονομικά και ερωτική ζωή

    Στην έρευνα μετείχαν περισσότεροι από 24.000 ανθρώπους σε ολόκληρη την Ευρώπη οι οποίοι ρωτήθηκαν σχετικά με τα οικονομικά τους και πώς αυτά επηρεάζουν την ερωτική τους ζωή.

    Περίπου ένα τρίτο των ερωτηθέντων (31%) δήλωσε ότι οι ρομαντικές εκπλήξεις ή τα βραδινά ραντεβού είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κόβουν όταν χρειάζεται να περιορίσουν τις δαπάνες τους.

    Η έρευνα καταγράφει επίσης πόσοι είναι διατεθειμένοι να ψωνίσουνμε πιστωτική κάρτα προκειμένου να κάνουν ένα δώρο ή μια ρομαντική έκπληξη του Αγίου Βαλεντίνου. Στη χώρα μας ένας στους πέντε Έλληνες είναι διατεθειμένος να αγοράσει κάτι με πίστωση για το ταίρι του, ενώ το υψηλότερο ποσοστό καταγράφεται στην Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο (24%).

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σεισμός στην Κεφαλονιά

    Σεισμός της τάξεως των 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ,...

    ΠΑΤΡΑ: Το πρόβλημα με την ανακύκλωση συνεχίζεται…

    Κάτι παραπάνω από προβληματισμό προκάλεσαν σε πολλούς οι εικόνες...

    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Η Hellenic Train των Τεμπών: Απολύθηκε ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας

    Απολύθηκε ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών της Hellenic Train, Κώστας Γενηδούνιας, με...

    ΠΑΤΡΑ: Οι έξυπνες στάσεις… αλλάζουν λόγω αντιδρομήσεων

    Παρά τα προβλήματα που έχουν κάποιες από τις Έξυπνες...