ΠΑΤΡΑ: Με επιτυχία η κινητοποίηση των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ

    Ημερομηνία:

    Οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ Πατρών συμμετείχαν το μεσημέρι της Τέταρτης στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΠΟΣΕ – ΕΦΚΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων του Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης) και προχώρησαν σε  συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

    Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΕ-ΕΦΚΑ, σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις υπηρεσίες και τα υποκαταστήματα του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), ενάντια στο σχετικό νομοσχέδιο.

    Δηλώσεις για την κινητοποίηση έκανε  ο συνδικαλιστής Γιώργος Κυριακόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων τα εξής:

    Η κινητοποίηση γίνεται  για το νομοσχέδιο  Χατζηδάκη το οποίο  προβλέπει  τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ  που για πολλά χρόνια ακούμε αλλά δεν τον βλέπουμε. Ο υπουργός χρεώνει  τους εργαζόμενους  και ταλαιπωρούνται  οι πολίτες και  λύση δεν υπάρχει. Πιστεύω πως ούτε με αυτό το νομοσχέδιο θα βελτιωθεί  η κατάσταση».

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δισέλιδο αφιέρωμα στην μεγάλη ευεργέτιδα, Σταυρούλα Α. Τούλα

    Δισέλιδο αφιέρωμα στην μεγάλη ευεργέτιδα, Σταυρούλα Α. Τούλα, είχε...

    Iνδός επενδυτής για μεγάλη μονάδα στην Αχαϊα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/i%ce%bd%ce%b4%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%b2%ce%bf-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85/

    Γιατί ο ελληνικός είναι ο καλύτερος καφές να ξεκινήσουμε τη μέρα

    Όταν το πρωινό μας ξύπνημα απαιτεί κάτι περισσότερο από...

    Δασμοί Τραμπ: Αμεσες απώλειες 500 εκατ. ή 25% για την Ελλάδα και 150 δισ. για ΕΕ (γράφημα)

    Δεν θα αφήσει τελικά ανεπηρέαστη τη χώρα μας η επιβολή...