Πατρινό ζευγάρι είδε το χάρο με τα μάτια του στην Ζάκυνθο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ένα τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, όπου Ι.Χ. αυτοκίνητο “καρφώθηκε” στην προστατευτική μπάρα στην άκρη του δρόμου που οδηγεί από τους Αμπελόκηπους στον Παντοκράτορα.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του, κινήθηκε στην άκρη του δρόμου, και καρφώθηκε στη μπάρα, η οποία διαπέρασε το όχημα από την μηχανή μέχρι και τη θέση του συνοδηγού, στο ύψος του κεφαλιού. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι το όχημα παρέμεινε στον “αέρα”, από την δεξιά του πλευρά, παρότι από κάτω υπάρχει βαθύ χαντάκι.

    Το ευτύχημα είναι το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο δεν έπαθε το παραμικρό. Σύμφωνα με τον οδηγό, αναγκάστηκε να “κόψει” τέρμα δεξιά το αυτοκίνητο όταν είδε, όπως υποστηρίζει, ένα άλλο όχημα από το αντίθετο ρεύμα να έρχεται κατά πάνω του.

    Πατρινό ζευγάρι είδε το χάρο με τα μάτια του στην Ζάκυνθο - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δώρο Πάσχα 2026: Πότε πληρώνονται οι άνεργοι και πόσα χρήματα θα δουν

    Δώρο Πάσχα αναμένεται να καταβάλει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)...

    H Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών έκοψε πίτα την Κυριακή

    Με σύμμαχο τον καιρό, η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών την...

    Ενημερωτική ημερίδα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τα έργα διευθέτησης του ποταμού Βουραϊκού

    Μια σημαντική διέξοδο για τους μακροχρόνια ανέργους που πλησιάζουν στο όριο...