Χρηστίδου για υπόθεση στην Πάτρα: «Προτιμώ να έχω σιωπήσει παρά να κατηγορήσω άδικα»

    Ημερομηνία:

    Τα όσα δήλωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα στην πρώτη τους συνέντευξη σχολιάστηκαν έντονα στο διαδίκτυο.
    Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες – για τα όσα δήλωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα – μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ζητώντας από όλους να σιωπήσουν.

    «Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα.. Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωή. Σιωπή κ υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

    Χρηστίδου για υπόθεση στην Πάτρα: «Προτιμώ να έχω σιωπήσει παρά να κατηγορήσω άδικα»
    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί οι μαζοχιστές αναζητούν αποκρουστικές εμπειρίες;

    Πως γίνεται ένα άτομο να αντλεί απόλαυση ενώ κάποιος...

    ΠΑΤΡΑ: Διακοπή νερού την Τρίτη σε Ρήγα Φεραίου – Γούναρη – Κορίνθου – Βότση

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2025,...

    Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

    Την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 και ώρα 18:00 προσήλθαν...